8 Σεπτεμβρίου 2024

«Σούπερ» «2» του Αστέρα με το αγγλικό… 3-4 στην Ιεράπετρα

Παλικαρίσιο «διπλό» στην Ιεράπετρα για τον Αστέρα Ρεθύμνου, ο οποίος σε ένα παιχνίδι γκραν γκινιόλ επιβλήθηκε με 4-3 της Αναγέννησης, για την 7η αγωνιστική του Κρητικού Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Αυτή ήταν η 2η νίκη στο πρωτάθλημα, για την ομάδα του Ηλία Ασπρομάτη, η οποία πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και βλέπει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια και την προσπάθεια της να παραμείνει στην κατηγορία. Κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα στο «Πέτρος Βουζουνεράκης» της Ιεράπετρας ο πολύ δυνατός άνεμος, ο οποίος δυσκόλεψε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών, αλλά δεν τους απαγόρεψε να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και 7 γκολ σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο ή το παρακολούθησαν διαδυκτιακά.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Ρότζεν Ιμπραχίμι που σκόραρε δύο φορές, ενώ το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Γιώργος Βελονάκης στο 81’. Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα αφού συνήλθε από την ψυχρολουσία του γρήγορου γκολ των γηπεδούχων (3’) με τον Ιλόκα, κλείνοντας το ημίχρονο στο 1-1 χάρη στο γκολ του Μανωλακάκη. Στην επανάληψη, ο Αστέρας είχε τον άνεμο υπέρ του και το 45’λεπτό ήταν χορταστικό, με την ομάδα μας να παίρνει 3 φορές το προβάδισμα καταφέρνοντας να πανηγυρίσει και τη νίκη με το εντυπωσιακό 3-4.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Φάσεις και Γκολ

3’ σέντρα Κορνάρου από αριστερά, ο Ιλόκα θα πιάσει την κεφαλιά και θα ανοίξει το σκορ, 1-0.

13’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρότζεν, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

20’ φάουλ του Αντωνόπουλου, επικρατεί σύγχυση μέσα στην περιοχή της Αναγέννησης και ο Δ. Μανωλακάκης με πλασέ ισοφαρίζει 1-1.

55’ ο Ρηγάκης, ανατρέπεται από τον Χαραλαμπάκη και ο Ζαφείρης δίνει πέναλτι.

57’ την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρότζεν, γράφοντας το 1-2.

59’ σέντρα του Λαθούρη, ο Καλλιμάνης από κοντά με πλασέ ισοφαρίζει σε 2-2.

68’ ο Γύπαρης έκλεψε στην μεσαία γραμμή και με κάθετη τροφοδότησε τον Ρότζεν, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Χαραλαμπάκη και με πλασέ έγραψε το 2-3.

76’ ο Λαθούρης στρώνει την μπάλα στον Κουτούζο, ο οποίος από το ύψος της περιοχής με σουτ ισοφαρίζει εκ νέου για την Αναγέννηση σε 3-3.

81’ ο Κόκκαλης με κάθετη πάσα βγάζει τετ α τετ τον Βελονάκη, ο οποίος με πλασέ διαμορφώνει το τελικό 3-4.

95’ αντεπίθεση του Αστέρα, με τον Καψαλάκη με δυνατό σουτ σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Φραγκούλη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ζαφείρης, Μάτσας, Α. Βισκαδούρος (Ηρακλείου).
ΤΑ ΓΚΟΛ: 3’ (Κ) Ιλόκα, 59’ (Σ) Καλλιμάνης, 76’ (Σ) Κουτούζος – 20’ (Σ) Δ. Μανωλακάκης, 57’ πεν., 68’ (Σ) Ρότζεν, 81’ (Σ) Βελονάκης.
ΑΣΙΣΤ: 3’ Κορνάρος, 59’, 76’ Λαθούρης – 20’ Αντωνόπουλος, 68’ Γύπαρης, 81’ Κόκκαλης.
ΔΟΚΑΡΙ: 95’ Καψαλάκης.
ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 55’ Ρηγάκης.
ΥΠΕΠΕΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 55’ Χαραλαμπάκης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Κώστας Δεδελετάκης): Χαραλαμπάκης (84’ λ.τ. Φραγκούλης), Κορνάρος, Ιλόκα, Ζαμπετάκης, Χατζάκης, Δ. Κωτσοβός, Τζουανάκης, Μερκούρι, Καλλιμάνης, Λαθούρης, Α. Κωτσοβός (46’ Κουτούζος).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Ηλίας Ασπρομάτης): Παπαδάκης, Ρότζεν (78’ Κόκκαλης), Πετρίδης, Ψυχουντάκης (30’ λ.τ. Καψαλάκης), Αντωνόπουλος, Μπουρνέλης (46’ Βελονάκης), Μπότος (69’ Π. Κλειδής), Γύπαρης, Δ. Μανωλακάκης, Ρηγάκης, Νταγκουνάκης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *