Σπουδαίες εμφανίσεις και μια ατυχία για την Μηλάκη στο Aigle της Ελβετίας

Η αγωνιστική δράση ολοκληρώθηκε χθες για την Αργυρώ Μηλάκη στην Ελβετία, προσθέτοντας ακόμα δύο σπουδαίες εμφανίσεις στο ενεργητικό της.

Η πρωταθλήτρια του ΠΑΣ «Άτλας» Ρεθύμνου, μετά την εξασφάλιση του «εισιτηρίου» για τα Παγκόσμια Κύπελλα στο «Life’sanOmnium»,αγωνίστηκε στο κέντρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας (World CyclingCenter) στο Aigle, έχοντας πάντα στο πλάι της τον προπονητή, Γιώργο Βαρβεράκη.

Στο αγώνισμα των Πόντων, η Μηλάκη πραγματοποίησε μία σπουδαία κούρσα, αλλά οι συνεργασίες των μεγάλων ομάδων την άφησαν εκτός μεταλλίων και συγκεκριμένα στην 6η θέση. Στο Eliminationέφερε την κούρσα στα μέτρα της, αλλά ένα κλείσιμο στη γραμμή την έφερε στην 5η θέση, η οποία από μόνη της αποτελεί μία τεράστια επιτυχία αναλογιζόμενοι το επίπεδο των αντιπάλων και των αγώνων.
Η ατυχία χτύπησε ξανά στο Madison, με τον χειρότερο τρόπο, μιας και ενώ είχε σταθεροποιηθεί στην 3η θέση, μία λάθος κίνηση από την ομάδα της Γαλλίας προκάλεσε μία πτώση και ευτυχώς μόνο κάποια ράμματα στο κεφάλι.
Αναμφίβολα επιστρέφουν στη βάση τους γεμάτοι εμπειρίες και πλούσιες παραστάσεις, συστήνοντας την Ελληνική γυναικεία ποδηλασία στο κέντρο της παγκόσμια Ομοσπονδίας.

Γ. Βαρβεράκης: «Πλέον ζηταμε το κατι παραπανω»
Ο έμπειρος προπονητής, Γιώργος Βαρβεράκης, σε δηλώσεις του εμφανίστηκε ιδιαπίτερα ικανοποιημένος από την παρουσία της αθλήτριας του, σημειώνοντας πως πλέον ο πήχης ανεβαίνει αυτόματα ψηλότερα. «Δύο σπουδαίες εμφανίσεις και πραγματικά μεγάλες κούρσες στο Aigle. Τώρα πλέον είμαστε σε κατάσταση που ζητάμε το κάτι παραπάνω γιατί βλέπουμε ότι μπορούμε! Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, και όχι μόνο σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων αλλά αισθανόμαστε και αδικημένοι από τα αποτελέσματα γιατί η παρουσία μας ήταν πολύ ισχυρή!Είμαστε πλέον στο κορυφαίο επίπεδο και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα.Συνεχίζουμε δυνατά».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *