Σταγάκης: «Έκλεισε ο κύκλος μου στην ομάδα»

Με επιστολή που έστειλε στο rethymnosports.gr,  ο προπονητής της γυναικείας ομάδας της ΑΕ Μυλοποτάμου, έκανε γνωστή την αποχώρηση του μετά από 4 χρόνια στο σύλλογο, γνωστοποιώντας τα προβλήματα που υπάρχουν, ακόμα και για μη συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε αυτή την τετραετία.

Η Επιστολή του Μιχάλη Σταγάκη στο rethymnosport.gr:
«Πήρα την απόφαση αν και ήταν πολύ δύσκολο, να αποχωρήσω από την γυναικεία ομάδα της ΑΕ Μυλοποτάμου, μετά από 4 χρόνια παρουσίας. Όμως έπρεπε να γίνει έτσι γιατί θεωρώ πλέον ότι έχει κλείσει ο δικός μου κύκλος στην ομάδα. Εύχομαι ειλικρινά να μην σταματήσει η ομάδα και έστω και την τελευταία στιγμή να βρεθεί μια λύση από την διοίκηση, ώστε να αγωνιστεί τουλάχιστον στην Γ’ Εθνική.  Και αυτό γιατί υπάρχουν πολλά προβλήματα τόσο οικονομικά όσο και οργάνωσης, ειδικά μετά την αποχώρηση και του γενικού αρχηγού.
Όμως δεν είναι μόνο αυτά, αλλά το κυριότερο που έπαιξε και τον μεγαλύτερο ρόλο στην απόφαση που πήρα για να αποχωρήσω, είναι ότι το βασικό ροστερ έχει μειωθεί κατά 40% και πολύ δύσκολα η ομάδα θα μπορέσει να κατέβει ακόμα και στην Γ’ Εθνική, χωρίς μεταγραφές η έστω νέες εγγραφές. Αυτό είναι και το κυριότερο πρόβλημα που το είχα επισημάνει από τον Ιούνιο στους διοικούντες, όμως δεν ακούστηκα. Δεν έκαναν καμία κίνηση. Έτσι μετά από όλα αυτά, ήταν αυτονόητο για έμενα, ότι έπρεπε να σταματήσω. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά μέσα από την καρδιά μου, όλους αυτούς, με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα 4 δύσκολα χρόνια κοινής παρουσίας μας και αγώνων για αυτή την ομάδα. Τους γονείς, τους Χορηγούς μας, αλλά κυρίως τον φίλο και στενό συνεργάτη μου Μανώλη Πλαίτη, που ως γενικός αρχηγός της ομάδας έκανε τα πάντα για αυτή. Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στις παίκτριες που πραγματικά τις νιώθω σαν δικά μου παιδιά, σαν οικογένεια μου. Ζήσαμε μεγάλες συγκινήσεις και χαρές, παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε όλα αυτά τα χρόνια, με αποκορύφωμα, την κατάκτηση του πρωταθλήματος την 3η σεζόν και την άνοδο στην Β’ Εθνική. Εύχομαι υγεία σε όλες τις παίκτριες μου και τις οικογένειες τους και καλή σταδιοδρομία στην προσωπική τους ζωή. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την ομάδα και θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου.»

1 Σχόλιο

  1. Γεώργιος Παπαγιαννακης

    Ειναι κρίμα που μια ομάδα διαλύεται ετσι άδοξα οπως ειναι(ήταν)η ομάδα των γυναικών της ΕΑΜ στο Περαμα και την παραίτηση του προπονητή της ομαδος Μιχαλη Σταγάκη.Φαινεται πως ο άνθρωπος απογοητεύτηκε κΆι τα παραιτησε.Ας το σκεφτούν η αρμόδιοι οτι χρειάζεται μια γυναίκια ομάδα στο Μυλοπόταμο και να το επανεξετάσουν.

    Απάντηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *