Στα Ημιτελικά η Ηλιάκη στο 4ο Πανελλαδικό Ε2

Στη 1η Αυγούστου οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου βρέθηκαν στην ΣΤ’ Ένωση για το 4ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα τένις επιπέδου Ε2 για τις κατηγορίες Αγόρια – Κορίτσια 12, 14 και 16 ετών. Το Πρωτάθλημα έλαβε μέρος στην Τρίπολη και συγκεκριμένα στον Αρκαδικό Όμιλο Αντισφαίρισης ‘’ΆΤΛΑΣ’’ για τα 12αρια και στον Σύλλογο Αντισφαίρισης Τρίπολης για τα 14αρια και τα 16αρια.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον παικτών και θεατών για έξι ολόκληρες ημέρες, καθώς ξεκίνησε στη 1 Αυγούστου, όπου πραγματοποιήθηκαν τα προκριματικά και ολοκληρώθηκε στις 6 Αυγούστου, όπου έλαβαν μέρος οι τελικοί.


Από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ρεθύμνου έλαβαν μέρος οι εξής αθλητές:
Παρασύρης Σοφοκλής, Μαυρομάτης Μιχάλης και Ηλιάκη Αθηνά για την κατηγορία Αγόρια-Κορίτσια 12, Ντινόπουλος Μάνος, Νίνος Νίκος και Κατημερτζόγλου Γιώργος για την κατηγορία Αγόρια14.
Σημαντική ήταν η διάκριση για την αθλήτρια, Ηλιάκη Αθηνά, η οποία κατόρθωσε να πάρει την 3η θέση στην κατηγορία της. Συγκεκριμένα, στον γύρο των 32 κέρδισε την Μιχαλοπούλου Βασιλική (ΟΑ Καλαμάτας), την Καζάκου Δανάη-Ευθυμία (ΟΑ Πετρούπολης) στους 16, η οποία ήταν και Νο 1 του ταμπλό και την Φραγκούλη Φωτεινή (ΑΟΑ Αιγάλεω) στη φάση των 8. Έτσι έφτασε στα προημιτελικά, όπου ήρθε αντιμέτωπη με την Παπαδοπούλου Χρυσούλα (ΑΟΑ Πατρών) από την οποία και ηττήθηκε, έχοντας πραγματοποιήσει όμως μία πολύ καλή εμφάνιση.
Στην ίδια κατηγορία, ο Μαυρομάτης Μιχάλης, έφτασε μέχρι τους 16 κερδίζοντας στον γύρο των 32 τον Ρόβα Ιάσωνα (ΑΟ Τατοίου), χάνοντας στη συνέχεια από τον Κακουρίδη Αθανάσιο (Αρκαδικός ΟΑ ΑΤΛΑΣ) που ήταν και ο νικητής της διοργάνωσης. Ο Παρασύρης Σοφοκλής πέρασε από τα προκριματικά και κατόρθωσε να μπει στο κυρίως ταμπλό οπού ηττήθηκε στον γύρο των 32 από τον Μιτάλα Γεώργιο (Αρκαδικός ΟΑ ΑΤΛΑΣ). Ο ίδιος, συμμετείχε και στα διπλά με συμπαίκτη τον Ζαβουργιανό Αθανάσιο (Ηράκλειο ΟΑΑ), οι οποίοι έχασαν στους 16 από τους Μαλαβάζο Αντώνη (ΑΣ Κολλεγίου Ντέρη) και Ντάνο Γρηγόρη (ΟΑ Γουδή).
Στην κατηγορία Α-14, ο Νίνος Νίκος κέρδισε τον Τσατσάκη Πάρη (Ηράκλειο ΟΑΑ) στους 32, ενώ ηττήθηκε από τον Τούντα Μάριο (Ρήγας ΑΟΑ Αργολίδας) στους 16. Ντινόπουλος και Κατημερτζόγλου ηττήθηκαν από τον 1ο γύρο, ο πρώτος από τον Δούσκο Γιώργο (ΑΟΑ Ηλιούπολης), που ήταν και νικητής της διοργάνωσης, και ο δεύτερος από τον Μεταξόπουλος Νικόλα-Χρήστο (ΣΑ Ραφήνας).

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Facebook στο Instagram και στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *