Στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού νεανίδων, η Εθνική ομάδα

Η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Νεανίδων των Καραγιάννη, Κυριακάκη του ΝΟ Ρεθύμνου νίκησε την οικοδέσποινα Κροατία με 13-7, στον προημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος νεανίδων του Σίμπενικ και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου ξεκίνησαν πολύ καλά στον αγώνα και προηγήθηκαν με 3-0, ενώ διατήρησαν προβάδισμα δύο τερμάτων στο ημίχρονο (6-4). Η Κροατία δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε τη νίκη-πρόκριση με 13-7.

Στην ημιτελική φάση, η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Ιταλία-Ισπανία, το Σάββατο (28/8), στις 22.00 ώρα Ελλάδας, με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ   7-13
Τα οκτάλεπτα: 0-3 , 4-3 , 2-3 , 1-4

Κροατία: Μέντβεσεκ, Κρνίτσκι, Πέτριτς, Μπούτιτς Γ., Μπούτιτς Μ. 2, Γκλας, Βούγιεβιτς 1, Ντόμαζετ, Ντέσνιτσα, Ρόζιτς 2, Γκορέτα 2, Κάνγκλερ,  Μάριτς.
Ελλάδα: Καραγιάννη, Σάντα 2, Γκοτζιά, Σιούτη 1, Τσιμάρα 1, Χαλδαίου 3, Τορνάρου, Κυριακάκη, Ανδρεάδη, Τριχά 5, Λασκαρίδου 1, Κουρέτα, Μήτσου

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *