Στα «κυανόλευκα» ο Ματαραγκάσι.

Την απόκτηση του Έρι Ματαραγκάσι ανακοίνωσε επίσημα η Επισκοπή χθες αργά το βράδυ. Για την μεταγραφή του 23χρονου επιθετικού αυτή πρώτοι είχατε ενημερωθεί στις 8/7 από το  Rethymnosports.gr (δετέ εδώ), ο οποίος αποτελεί τη 12η μεταγραφή των «κυανόλευκοι».

Ανακοίνωση Επισκοπής:
«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Συκύρι (Έρι) Ματαραγκάσι. Πρόκειται για έναν ταχύτατο ακραίο επιθετικό που μπορεί να αγωνιστεί στην αριστερή πτέρυγα. Είναι γεννημένος στο Πέρετ της Αλβανίας στις 25/9/1995 και μεγαλωμένος στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Έχει ύψος 1.80μ. και πρώτος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν ο Απόλλων Ρεθύμνου. Έκτοτε πέρασε από τον ΟΦΗ Κ17 για να έρθει ξανά στο Ρέθυμνο και τον Άρη όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στον Ρεθυμνιακό. Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες».

Ε. Ματαραγκάσι: «Να βάλω τα δικά μου στοιχεία…»
Λίγο μετά το κλείσιμο της μεταγραφής, ο Έρι Ματαραγκάσι δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που εξελίχθηκαν μ’ αυτόν τον τρόπο τα πράγματα και ήρθα στην Επισκοπή. Θέλω με τα στοιχεία που διαθέτω ως ποδοσφαιριστής να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει τους στόχους που έχει θέσει και παράλληλα όλοι στο τέλος, να είμαστε ευχαριστημένοι. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους προπονητές που με εμπιστεύτηκαν προκειμένου να γίνει αυτή η μεταγραφή».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *