«Στα χνάρια του Φειδιππίδη» ο Σπύρος Κοτζάμπασης (photos)

Ο δρομέας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου Σπύρος Κοτζάμπασης, συμμετείχε στον ιστορικό αγώνα του Σπάρταθλου, απόστασης 245χλμ. καταφέρνοντας να τερματίσει σε 34:56.39, βελτιώνοντας τον ατομικό του ρεκόρ κατά 26 λεπτά, του 2018.

30 Έλληνες υπερμαραθωνοδρόμοι έφτασαν στην Σπάρτη, 29 από τον Ελλαδικό χώρο και ένας από την Κύπρο, σε μία από τις καλύτερες χρονιές για την χώρα μας στο Σπάρταθλο. Από στατιστικής πλευράς, από τους 29 αθλητές από την Ελλάδα που τερμάτισαν, οι 8 είχαν ξανατερματίσει τον αγώνα και άλλες φορές, ενώ οι 21 το πέτυχαν για πρώτη φορά.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Ανακοίνωση ΣΔΥΡ:
«Στα χνάρια του Φειδιππίδη έγραψε τη δική του ιστορία ο δικός μας Σπύρος Κοτζάμπασης στις 25 Σεπτεμβρίου 2021. Ο μεγάλος δρομέας υπεραποστάσεων του ΣΔΥΡ ολοκλήρωσε την απόσταση των 245 χιλιομέτρων του Σπάρταθλου μέσα σε 34 ώρες, 56 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο Σπύρος Κοτζάμπασης συμμετείχε και τερμάτισε τον ιστορικό αυτό αγώνα, καθώς το 2018 είχε ολοκληρώσει την απόσταση μεταξύ Αθήνας και Σπάρτης μέσα σε 35 ώρες και 22 λεπτά. Θερμά συγχαρητήρια στον μεγάλο Σπύρο Κοτζάμπαση. Με τα επίτευγματά του μας εμπνέει.»

  • kotzampasis_sdyr_spartathlon1
  • kotzampasis_sdyr_spartathlon2
  • kotzampasis_sdyr_spartathlon3
  • kotzampasis_sdyr_spartathlon4

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *