20 Απριλίου 2024

Στα Grand Prix της Πράγας η Μηλάκη

Η σκληρή προσπάθεια της πρωταθλήτριας του ΠΑΣ Άτλαντα Ρεθύμνου, Αργυρώς Μηλάκη, συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, συμμετέχοντας στα Grand Prix της Πράγας, τα οποία θα διεξαχθούν στις 12-14 Μαΐου.

Η σπουδαία ποδηλάτισσα και εκπρόσωπος της ελληνικής ποδηλασίας Γυναικών θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε δύο μεγάλα Grand Prix Α’ κατηγορίας, όπου θα συναντήσει ξανά σπουδαίες αντιπάλους.

Το προηγούμενο διάστημα, η Μηλάκη πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις τόσο στο Μίλτον του Καναδά, όσο και στο Grand Prix της Αθήνας. Συγκεκριμένα, στο 3ο μέρος του Nations Cup αν και ήταν άτυχη, καθώς αγωνίστηκε εμπύρετη, κατάφερε να μπει στον τελικό του Όμνιουμ και να πάρει την 19η θέση, με τους 160 βαθμούς να τη φέρνουν στην 23η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και έφερε τη χώρα μας στην 26η θέση (προκρίνονται οι 24).

Παράλληλα, στην επιστροφή της στην Αθήνα και το Grand Prix πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Φυσικά, δεν… απέφυγε την πρώτη θέση στο Όμνιουμ (149β.) και στο Σκρατς.

«Ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου εύχεται καλή επιτυχία στην Αργυρώ Μηλάκη και τον προπονητή, Γιώργο Βαρβεράκη, σε ακόμα μία πρόκληση που καλούνται να ανταποκριθούν για να καταφέρουν τον ιστορικό στόχο που έχουν θέσει.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *