8 Σεπτεμβρίου 2024

Στεφανάκης: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά και στον Άρη»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε μετά από το τέλος του αγώνα ο εκ των τεχνικών του Αστέρα Περάματος, Μιχάλης Στεφανάκης, για την κατάκτηση τιυ Κυπέλλου Ρεθύμνου.
Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός παράλληλα, δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια και στην ομάδα του Άρη Ρεθύμνου, ο οποίος ήταν άξιος συνδιεκδικητής του φετινού τίτλου.
«Αν και μπήκαμε με γκολ από τα αποδυτήρια μόλις στο 2ο λεπτό, που αυτό θα έπρεπε να ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας, αντιθέτως όσο περνούσε το παιχνίδι ο Άρης πατούσε καλύτερα στο γήπεδο. Πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και δημιούργησε ειδικότερα από στημένες φάσεις, επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία μας. Όσο δημιουργούσε ο Άρης ευκαιρίες, επέφερε στην ομάδα μας λίγο εκνευρισμό, μην καταφέρνοντας να κάνουμε σωστή διαχείριση της εξέλιξης του ματς. Στο β’ ημίχρονο, ξεκίνησε με την ίδια μορφή το παιχνίδι, όμως η πολυτέλεια να έχει ο Αστέρας Περάματος στο ρόστερ του, τον Ιβάν Ρούσεφ, με μία καταπληκτική πάσα στο δεύτερο γκολ, έδιωξε το άγχος από την ομάδα μας και βρεθήκαμε με δύο γκολ διαφορά στο σκορ. Βοήθησαν σημαντικά και οι δύο αλλαγές που κάναμε στον τρόπο παιχνιδιού, μας ενώ μετά από την αποβολή του Σαριδάκη ελέγχαμε καλύτερα το παιχνίδι. Όμως ένα παιχνίδι τελειώνει στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Ο Άρης παρότι με δέκα παίκτες, δεν παράτησε το ματς και από ένα λάθος της άμυνας μας, μείωσε σε 2-1. Τα επόμενα λεπτά ως την λήξη ήταν γκραν γκινιόλ. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Άρη για το παιχνίδι και στον συνάδελφο τον Μιχάλη Δεληγιαννάκη. Ήταν ένας άξιος συνδιεκδικητής του Κυπέλλου. Τέλος, δίνω πολλά συγχαρητήρια και στους δικούς μας παίκτες. Για τον δεύτερο στόχο, που είναι το πρωτάθλημα, μας έμειναν ακόμη πέντε τελικοί και θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Ρεθύμνου για την διοργάνωση του τελικού».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *