16 Σεπτεμβρίου 2024

Στεφανίδης: «Θα επανέλθουμε»

Πικραμένος από την ήττα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» από τον Εθνικό, ο Μάρκος Στεφανίδης στη συνέντευξη τύπου υποσχέθηκε πως η ομάδα του θα επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα.

Ο 51χρόνος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του – παρά την ήττα, μίλησε για το γήπεδο – που αυτό είναι και τελείωσε – και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου οι οποίοι ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα, τα πήγαν πολύ καλά, προσπάθησαν πολύ και σίγουρα τα αίτια της ήττας βρίσκονται οπουδήποτε αλλού. Το να πούμε ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα δεν με αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο.

Όλα είναι στα χέρια μας, στο μυαλό μας. Θα κρατήσω τις πολύ καλές στιγμές όπου θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί και να βγουν κάποια πράγματα πολύ πιο εύκολα στον αγωνιστικό χώρο.

Για τον αγωνιστικό χώρο –επειδή ξέρω ότι θα ρωτήσετε σχετικά- είναι ένα θέμα όμως, αυτή είναι η έδρα μας, τελείωσε. Ανεξάρτητα από το γήπεδο σίγουρα θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα πιο εύκολα για μας. Μας παρουσιαστήκανε φάσεις που δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Συγχαρητήρια στον κόουτς του Εθνικού αλλά και στα παιδιά της ομάδας.

Από ‘δω και πέρα, για μας θεωρώ ότι έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας, να ανακάμψουμε Δεν περνάμε φάση, αντιθέτως μάλιστα, είμαστε σε «καλό φεγγάρι» και πιστεύω στα επόμενα ματς ότι θα επανέλθουμε. Έχουμε δουλέψει καλά με τα παιδιά και είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα μας έρθουν καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Όταν ειπώθηκε πως πράγματι, αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνιση εντός έδρας για φέτος, ο κόουτς της Ρεθυμνιώτικης ομάδας απάντησε:  «Δεν είμαι από την αρχή μαζί με τα παιδιά όμως βλέπω ότι ανταποκρίνονται και τους βγάζω το καπέλο, τους σέβομαι και είμαι πεπεισμένος ότι θα επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ξέρετε, παίζει και ο αντίπαλος… Παίζαμε με μια ομάδα που θέλει να είναι πρωταγωνίστρια όπου κι αν παίζει. Η ποιότητα είναι πολύ μικρή ανάμεσα στους παίκτες. Η ψαλίδα είναι μικρή ανάμεσα και στις ομάδες.

Φερ’ ειπείν, στο α’ ημίχρονο δεν θυμάμαι να έβγαλε φάση ο Εθνικός και δεχθήκαμε ένα γκολ με οργανωμένη άμυνα!

Πήγαμε να πιέσουμε απευθείας με δύο φορ, κάναμε 7 τελικές… Από ‘κει και πέρα, δεν έγινε κάτι. Γι’ αυτό σας λέω ότι τέτοια ματς κρίνονται από τις λεπτομέρειες. Και στις δύο φάσεις όπου δεχόμαστε γκολ, δευτερόλεπτα πριν, χάναμε ισάριθμες ευκαιρίες για να προηγηθούμε εμείς.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε κοντά μας. Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να δώσουμε τον καλύτερο στους επόμενους αγώνες και σαν υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος, τούς υπόσχομαι ότι θα τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Εθνικού, Λουκάς Καραδήμος, τόνισε, «Πολλά συγχαρητήρια δίνω στους παίκτες μου για τη σπουδαία νίκη απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που προερχόταν από καλά αποτελέσματα. Το μεγάλο ερώτημα για μας ήταν το πως θα ανταπεξέλθουμε στις γηπεδικές συνθήκες παίζοντας σ’ ένα κλειστό γήπεδο όπου δύσκολα θα μπορούσες να δημιουργήσεις…

Γι’ αυτό λοιπόν θα έπρεπε να αλλάξουμε την τακτική μας για να δούμε πως θα πάει το παιγνίδι.

Η Επισκοπή ήταν καλύτερη στην αρχή κι ίσως να μπορούσε να σημειώσει κάποιο γκολ.

Εμείς πάλι θα μπορούσαμε να βγάλουμε κάποιες επιθέσεις. Σε μια από αυτές κατορθώσαμε να βάλουμε ένα γκολ. Στη συνέχεια διαχειριστήκαμε καλά το ματς απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που θα πίεζε, παρ’ όλα αυτά δεν νιώσαμε μεγάλη πίεση και στο τέλος πετύχαμε και το δεύτερο γκολ.

Ήταν μια νίκη που μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που ήρθε να μας υποστηρίξει. Κρατάμε το αποτέλεσμα ,τη νίκη, και προχωράμε».

Σε ερώτηση που έγινε στον προπονητή του Εθνικού για το ποια είναι η εικόνα που έχει σχηματίσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ο Λ. Καραδήμος απάντησε: «Η Επισκοπή ήταν η πιο δύσκολη ομάδα που παίξαμε μέχρι σήμερα. Αυτός είναι κι ένας λόγος παραπάνω να είμαι ικανοποιημένος Θεωρώ  ότι είναι λίγο νωρίς όμως για να σχηματίζουμε μια ασφαλή εικόνα.

Τέλος θεωρώ ότι το πρωτάθλημα είναι μικρό πρωτάθλημα γι’ αυτό και όποια ομάδα κάνει τις λιγότερες απώλειες θα βγει κερδισμένη».

 

Τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές…

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Γιώργος Σμίλτος για τον Εθνικό και ο Δημήτρης Ρούσσης της Επισκοπής.

Γιώργος Σμίλτος: «Σίγουρα προετοιμαστήκαμε για ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι απέναντι σ’ έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο που θα έκανε επίσης δύσκολη την αποστολή μας. Εμείς όμως θέλαμε να συνεχίσουμε στα θετικά αποτελέσματα.

Για μας, είναι μια νίκη όπου κρατάμε μόνο τους 3 βαθμούς γιατί, αγωνιστικά δεν είμαστε καλοί. Αν δεν κάνουμε άλλη μια νίκη δεν θα κεφαλαιοποιήσουμε αυτούς τους βαθμούς.

Συγχαρητήρια στον Εθνικό, είμαστε μια οικογένεια και θέλουμε να φτάσουμε την ομάδα ένα σκαλοπάτι πιο πάνω αλλά και εκεί που της αξίζει να βρίσκεται».

 

Δημήτρης Ρούσσης: «Μετά τις δύο νίκες εκτός έδρας, θέλαμε να συνεχίσουμε με μία τρίτη. Δεν ήταν εύκολο γιατί η ομάδα του Εθνικού κάνει πρωταθλητισμό. Ήταν ένα δυνατό παιγνίδι γενικά αλλά και ‘μεις νομίζω ότι παρουσιάσαμε καλή εικόνα.

Στο α’ ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά. Το παλέψαμε, προσπαθήσαμε αλλά δεν μας βγήκε. Κάναμε ένα καλό παιγνίδι, κάναμε ευκαιρίες όμως δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ.

Το θετικό είναι ότι, σε σχέση με τον ΟΦ Ιεράπετρας κάναμε ευκαιρίες. Τα γκολ που δεχθήκαμε μπήκαν κόντρα στη ροή του αγώνα.

Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα και, παρ’ ότι αρνητικό αποτέλεσμα, συνετέλεσε πολύ ο προπονητής μας για να κάνουμε αυτή την καλή εμφάνιση. Θα έρθουν άμεσα οι νίκες».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *