16 Απριλίου 2024

Στεφανίδης «Κομβικό το ματς με Παλαιόχωρα»

Κομβικής σημασίας χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Παλαιόχωρα ο Μάρκος Στεφανίδης, θεωρώντας πως από την Κάνδανο κρίνονται πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος, για την ομάδα του.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ στον κόσμο καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα.

Όσον αφορά το παιγνίδι στην Παλαιόχωρα, για μένα είναι ένα ματς όπως όλα τα υπόλοιπα. Βέβαια έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Για παράδειγμα, η βαθμολογική θέση που έχει η ομάδα των Χανίων φαντάζει χαμηλή όμως προσπαθεί και παίζει ποδόσφαιρο ενώ κάνει και τη δική της προσπάθεια για την ανέλιξή της στην κατάταξη. Το ότι προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο είναι κάτι που μας αρέσει πολύ και θεωρώ ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιγνίδι.

Για μας οι στόχοι είναι πάντοτε ίδιοι, να κερδίζουμε το κάθε παιγνίδι, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Και ‘δω η ιδιαιτερότητα για μας είναι ότι αυτό το ματς είναι κομβικό για τη συνέχεια που επέρχεται».

Τέλος, ο έμπειρος τεχνικός είχε να πει και μια κουβέντα για τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα (Καταλίν Τίρα, Ρικαρντίνιο). «Είμαι ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα προσθήκες της ομάδας και για την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που πάντοτε κοιτάζω πρώτα απ’ όλα. Θεωρώ ότι μέρα με τη μέρα στις προπονήσεις θα δένονται ολοένα και περισσότερο με τα υπόλοιπα παιδιά και θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα μας καθώς και η ομάδα αυτούς».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *