16 Σεπτεμβρίου 2024

Στην Επισκοπή ο Εμιλιάνο Σέχου

Ο 20χρονος στόπερ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του Αστέρα Ρεθύμνου και στην συνέχεια μετακόμισε στο Ρέθυμνο ΠΣ, για να βρεθεί στα πρωταθλήματα Super League το 2013 με τις ομάδες Κ15, Κ17 και Κ20 του Πλατανιά. Για ένα 6μηνο το 2016 αγωνίστηκε στο Αλβανικό πρωτάθλημα με την Λουφτετάρι Γκιροκάστερ και το δεύτερο μισό της χρονιάς στο ΣΥΝΚΑ στην Γ’ Εθνική. Πέρυσι φόρεσε την φανέλα της Καβάλας με προπονητή τον Κώστα Ανυφαντάκη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Εμιλιάνο Σέχου. Ο ύψους 1.91μ. στόπερ που μπορεί να παίξει με ανάλογη άνεση και ως αμυντικό χαφ, ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα μας.
Ο Σέχου έχει γεννηθεί στις 10/6/1998 στην Πάτρα και είναι «ποδοσφαιροθρεμμένος» στο Ρέθυμνο. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ακαδημία του Αστέρα και λίγο μετά, «μετακόμισε» στο Ρέθυμνο ΠΣ. Σε ηλικία 15 ετών τον απέκτησε ο Πλατανιάς όπου ανήκε στην Κ17, αργότερα στην Κ20 και έπειτα στην μεγάλη ομάδα όπου και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Το 2016 αποχώρησε από τα Χανιά για να αγωνιστεί στην Luftetari Gjirokaster στην Α’ Εθνική του Αλβανικού πρωταθλήματος όπου παρέμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2018.  
Από ‘κει, επέστρεψε στην Κρήτη για λογαριασμό της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στη Γ’ Εθνική ενώ τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε και πάλι στη Γ’ Εθνική με την ομάδα της Καβάλας. Ο σύλλογός μας του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *