20 Απριλίου 2024

Στην Ε.Α.Π. ο Γιάννης Τριποδιανός

Στην 2η μεταγραφή της προχώρησε η Ένωση Ατσιποπούλου Πρινέ εντάσσοντας στο δυναμικό της τον 18χρονο τερματοφύλακα Γιάννη Τριποδιανό από τη ΝΕΑΡ.

Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ αναφέρει:

Η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Γιάννη Τριποδιανό, ο οποίος παραχωρείται με την μορφή δανεισμού από τη ΝΕΑΡ, φίλο σωματείο το οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Ο Τριποδιανός είναι 18 ετών (γεννημένος στις 7/12/2002), έχει αναδειχθεί από την Ακαδημία του ΑΟΝ Αστέρα, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στον Κεραυνό. Το 2017 ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Μικτής Νέων ΕΠΣΡ, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Κρήτης στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ. Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε υγεία, συλλογικές και προσωπικές επιτυχίες.

Μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την ομάδα μας, ο Γιάννης Τριποδιανός προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι χαρούμενος που εντάσσομαι σε μια ομάδα σαν την Ε.Α.Π., η οποία είναι ιδιαίτερα οργανωμένη και πιστά εδώ και πολλά χρόνια, δίνει χρόνο και χώρο στα νεαρά παιδιά. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον κόουτς για την εμπιστοσύνη και θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της».

Το βιογραφικό του Γιάννη Τριποδιανού

Ημερ. Γένν.: 07/12/2022

Θέση: Τερματοφύλακας

Προηγ. Ομάδες

2012-2017 Ακαδημία ΑΟΝ Αστέρα

2017-2018 ΑΟΝ Κεραυνός (Α’ ΕΠΣΡ) 2018-2019 (ΝΕΑΡ (Α’ ΕΠΣΡ)

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *