Στην Ηγουμενίτσα οι Χιώτης, Τζουλάκη!

Οι ποδηλάτες του ΠΑΣ Άτλα Ρεθύμνου, Γιάννης Χιώτης (κατ. Εφήβων) και Αθηνά Τζουλάκη (κατ. Νεανίδων), οι οποίοι θα δώσουν το «παρών» σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση την Κυριακή στο 2ο Κύπελλο Ελλάδος Ορεινής Ποδηλασίας, στην Ηγουμενίτσα, το οποίο διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον Άπειρος Ποδηλατικός Όμιλος Ηγουμενίτσας.

Η διοργάνωση αφορά στις κατηγορίες Ανδρών (Elite/U23), Γυναικών (Elite/U23), Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων, ΜάστερςΑνδρών-Γυναικών. Φυσικά, ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

Οι αθλητές του Ρεθυμνώτικου συλλόγου θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, μιας και κατέκτησαν την 1η θέση στο 1ο Εθνικό Κύπελλο Ορεινής ποδηλασίας που είχε διεξαχθεί στην Σαλαμίνα, ενώ να σημειώσουμε ότι τους συνοδεύει ο πρόεδρος του Συλλόγου μας, Μιχάλης Ταταράκης.

«Ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου εύχεται στον Γιάννη Χιώτη και την Αθηνά Τζουλάκη καλή επιτυχία ενόψει αυτής της νέας μεγάλης πρόκλησης, ενώ ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Γενική Προμηθευτική για την έμπρακτη στήριξη της.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *