18 Απριλίου 2024

Στην Πλατεία Αγ. Στρατιώτη για πρώτη φορά παλαιστικό ταπί

Ο Αθλητικός Παλαιστικός Όμιλος Ρεθύμνου, στα πλαίσια της διοργάνωσης ISOMAN παρουσίασαε το άθλημα της πάλης στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη. Για το λόγο αυτό ο Ρεθυμνιώτικο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση.

Ανακοίνωση  ΑΠΟΡ:
«Στο Ρέθυμνο για πρώτη φορά “φόρεσε” παλαιστικό ταπί η Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου. Ο Αθλητικός Παλαιστικός Όμιλος Ρεθύμνου (Α.Π.Ο.Ρ) στις δράσεις για παιδιά στα πλαίσια της διοργάνωσης ISOMAN presented by G και με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης παρουσίασαν το άθλημα της πάλης και έδωσαν την ευκαιρία σε μικρά παιδιά να δοκιμάσουν παλέματα και να μυηθούν στο άθλημα.

Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου που έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων των φίλων του Τρεξίματος, της Κολύμβησης, της Ποδηλασίας αλλά και της Πάλης. Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο.Ρ ευχαριστεί θερμά τον κο Κώστα Μητρόπαππα Διευθύνων Σύμβουλο της TRIMORE & XTERRA Greece (ISOMAN Hellas), τον εντεταλμένο σύμβουλο στα θέματα αθλητισμού κο Δημήτρη Λαχνιδάκη, τον κο Καραβάνο Γιώργο Τοποθετήσεις Τέντες, τον κο Μιχάλη Καψαλάκη και το Quick Foto για τις φωτογραφίες και το μοντάζ των σποτ που προβλήθηκαν στο βιντεογουόλ κατά τη διαρκεια της δράσης, το Fototrexoume,το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, τους προπονητές πάλης κο Νίκο Μπονατάκη και Μανώλη Καραβάνο και ειδικά του γονείς των παιδιών για την υπομονή τους και τη συμμετοχή τους στη δράση.

Το μήνυμα που δώσαμε με αυτή τη συμμετοχή του συλλόγου μας στη δράση είναι πως τα ατομικά αθλήματα μπορούν να προσφέρουν θέαμα και κοινωνικοποίηση. Οι αθλητές, οι τριαθλητές και τα παιδιά βιώνουν τη χαρά να μοιράζονται την διαδρομή τους με τον κόσμο και την κοινωνία. Επιβραβεύουμε το παιδί μας, επιβραβεύουμε τον αθλητή για την προσπάθειά του και φέρνουμε τον κόσμο που δεν αθλείται κοντά μας.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *