Στις 17 Φεβρουαρίου στην Κρήτη ο τελικός κυπέλλου

Παρουσία μαθητών από τα σχολεία της Κρήτης θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Μπάσκετ Ανδρών της περιόδου 2018-19, που έχει οριστεί για την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο κλειστό «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο. Αυτό είχε ισχύσει και στον περσινό τελικό Ολυμπιακός – ΑΕΚ.
Θυμίζουμε ότι η διοργάνωση βρίσκεται στην ημιτελική φάση με τα ζευγάρια να είναι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και Κύμη – ΠΑΟΚ με τις αναμετρήσεις να είναι προγραμματισμένες για τις 13 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Παρουσία μαθητών από τα σχολεία της Κρήτης θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ανδρών της περιόδου 2018-19, που έχει οριστεί για την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο κλειστό «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο.
Το Δ.Σ. της ΕΟΚ αποφάσισε να επαναληφθεί η διαδικασία που ακολουθήθηκε και στον τελικό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και είχε δημιουργήσει μια όμορφη και φίλαθλη ατμόσφαιρα . Στο προσεχές διάστημα θα υπάρξουν συσκέψεις με την συμμετοχή των αρμοδίων και των συμμετεχόντων προκειμένου να συμφωνηθούν όλες οι λεπτομέρειες διεξαγωγής του αγώνα.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *