16 Σεπτεμβρίου 2024

Στις 23 Ιουλίου η «1η» και τα φιλικά της Επισκοπής

Την Δευτέρα 23 Ιουλίου στις 18.00 το απόγευμα θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Επισκοπής ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν που θα βρει τους πρωταθλητές να αγωνίζονται ξανά στην Γ’ Εθνική, μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην Α’ ΕΠΣΡ. Παράλληλα ανακοινώθηκαν και τα φιλικά παιχνίδια της Επισκοπής, εκ των οποίων ξεχωρίζουν αυτά με Εργοτέλη και Ηρόδοτο (ομάδες Football League).

Το πρώτο ραντεβού του Γιώργου Λυρώνη με παλιούς και νέους παίκτες του έχει καθοριστεί να γίνει στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής, όπου θα πραγματοποιηθεί και όλη η προετοιμασία της ομάδας. Επιπλέον η Επισκοπή ανακοίνωσε τα 6 από τα 7 φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στην περίοδο της προετοιμασίας, αν και εκκρεμεί το πρώτο (4 ή 7 Αυγούστου), μιας και δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη αντίπαλος. Από τα γνωστά το πρώτο φιλικό είναι αυτό της Επισκοπής με τον Εργοτέλη την Σάββατο 11 Αυγούστου στο ΔΑΚ Γάλλου, ακολουθούν αυτά με ΟΦΙ (Κυριακή 19/8), Πανθηραϊκό (Σάββατο 25/8) στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Ακολουθεί την Τετάρτη 29 Αυγούστου φιλικό με τον Ηρόδοτο χωρίς να έχει οριστεί η έδρα, την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου με την Παλαιόχωρα στην Επισκοπή και το Σάββατο 9/9 στα Χανιά με το ΣΥΝΚΑ.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του ΑΟ Επισκοπής:

«Η ημερομηνία που θα ξεκινήσει επισήμως την προετοιμασία της η ομάδα μας έγινε γνωστή και δεν είναι άλλη από την 23η Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, εκείνη τη Δευτέρα στις 18.00 θα περάσει η νέα ομάδα της Επισκοπής μας την κερκόπορτα του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης» για να ξεκινήσει τις προπονήσεις στη σεζόν 2018-19 στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής.

Παράλληλα, έγιναν γνωστά και τα φιλικά που θα δώσει το αγωνιστικό μας τμήμα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Αυτά είναι:

11 Αυγούστου, ΔΑΚ Γάλλου, 18.00: Επισκοπή – Εργοτέλης

19 Αυγούστου, «Θ. Βαρδινογιάννης», 17.00: Επισκοπή – ΟΦΙ

25 Αυγούστου «Θ. Βαρδινογιάννης», 17.00: Επισκοπή – Πανθηραϊκός

29 Αυγούστου (δεν έχει οριστεί έδρα): Επισκοπή – Ηρόδοτος

5 Σεπτεμβρίου, «Θ. Βαρδινογιάννης», 17.00: Επισκοπή – Παλαιόχωρα

9 Σεπτεμβρίου, Χανιά, 17.00: ΣΥΝΚΑ – Επισκοπή

 

* Μέσα στο α’ δεκαήμερο του Αυγούστου (4 ή 7/8) θα δοθεί ένα ακόμη ωστόσο, απομένει να δούμε ποιός θα είναι ο αντίπαλος που θα τεθεί απέναντι στην ομάδα μας».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *