Στις 5 Μαρτίου σέντρα με 12 ομάδες στο πρωτάθλημα Παλαιμάχων 8χ8

Με την συμμετοχή 12 ομάδων είναι έτοιμο να ξεκινήσει την Δευτέρα 5 Μαρτίου, το 9ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 8χ8 που διοργανώνει το τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου.

Οι διοργανωτές ως στόχο για μία ακόμη χρονιά έχουν την δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για άθληση, ψυχαγωγία, διασκέδαση, σύσφιξη σχέσεων στους δημότες του και όχι μόνο.

Μάλιστα, προχθές Πέμπτη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Τμήματος Αθλητισμού, η κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί σε ένα όμιλο των 11 αγωνιστικών (όλοι με όλους) και οι τέσσερις πρώτες ομάδες της κανονικής διάρκειας, θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ σε χιαστί παιχνίδια (1-4, 2-3) για την τελική τετράδα. Στο 9ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου παλαιμάχων 8χ8 νέα ομάδα είναι οι Παλαίμαχοι ΑΟ Άρη Ρεθύμνου, η οποία έρχεται να συμπληρώσει τις παλιές: Δικηγόροι, Platanos Tours, Οικοδόμοι, Παλαίμαχοι ΑΟΝ Αστέρα, Heaven of Brands/Portobello, ΚΤΕΛ Χανίων/Ρεθύμνου, ΤΑΕ Ρεθύμνου, Πάνθηρες, Enter the Web, ΤΕΕ Ρεθύμνου/Μηχανικοί και Εθνικός.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές έχει οριστεί ως καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών η Πέμπτη 1 Μαρτίου, ενώ η έναρξη του Πρωταθλήματος όπως προαναφέραμε ορίστηκε για την Δευτέρα 5 Μαρτίου. Επίσης ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, ότι οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα βράδυ (εκτός αργιών) στις 21.00 στα Δημοτικά Γήπεδα Ρεθύμνου (Σοχώρα), Μισιρίων, Ατσιποπούλου και Αρμένων.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Δευτέρα 5 Μαρτίου (21.00)

ΚΤΕΛ Χανίων/Ρεθύμνου – Εθνικός

Οικοδόμοι – ΤΕΕ Ρεθύμνου/Μηχανικοί

Δικηγόροι – Πάνθηρες

Παλαίμαχοι ΑΟΝ Αστέρας – Platanos Tours

Παλαίμαχοι Άρη Ρεθύμνου – Heaven of Brands/Portobello

Enter the Web – ΤΑΕ Ρεθύμνου

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *