8 Σεπτεμβρίου 2024

Στους κορυφαίους προπονητές ο Φιτσανάκης

Ανάμεσα στους κορυφαίους 5 προπονητές της περυσινής Α1 Εθνικής κατηγορίας πόλο Γυναικών είναι ο Κώστας Φιτσανάκης. Ο νεαρός τεχνικός του ΝΟ Ρεθύμνου, πήρε μία από τις 8 ψήφους των προπονητών των ομάδων της Α1 Εθνικής κατηγορίας πόλο γυναικών. Κορυφαίοι προπονητές για την Α1 πόλο γυναικών αναδείχθηκαν οι Κώστας Δήμου (ΝΟ Βουλιαγμένης), Αλεξία Καμένου (Γλυφάδα) και Χάρης Παυλίδης (Ολυμπιακός) που συγκέντρωσαν δύο ψήφους, ενώ εκτός από τον Φιτσανάκη, μία ψήφο πήρε και ο Θανάσης Τούρος προπονητής του Τρίτωνα Αμαρουσίου.
Αντιστοίχως στην Α1 Εθνική κατηγορία πόλο Ανδρών οι 13 προπονητές ομάδων της μεγάλης κατηγορίας επέλεξαν 7 προπονητές, με κορυφαίο τον τεχνικό του Εθνικού Φάνη Κουντουδιό, ο οποίος είχε 3 προτιμήσεις και αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής της σεζόν 2014-15.
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ψηφοφορίας, από τους προπονητές της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών, η ΚΟΕ παρουσίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, για την ανάδειξη του Κορυφαίου προπονητή της περιόδου 2014-15.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ψήφισαν 8)
Κώστας Δήμου (ΝΟ Βουλιαγμένης) 2
Αλεξία Καμένου (Γλυφάδα) 2
Χάρης Παυλίδης (Ολυμπιακός) 2
Κώστας Φιτσανάκης (ΝΟ Ρεθύμνου) 1
Θανάσης Τούρος (Τρίτων Αμαρουσίου) 1

Α1 ΑΝΔΡΩΝ (ψήφισαν 13)
Φάνης Κουντουδιός (Εθνικός) 3
Θόδωρος Βλάχος (Ολυμπιακός) 2
Τεό Λοράντος (ΝΟ Βουλιαγμένης) 2
Δημήτρης Μαυρωτάς (Υδραϊκός) 2
Αλέξης Σταϊκόπουλος (ΝΟ Καλαμακίου) 2
Μάκης Βολτυράκης (Γλυφάδα) 1
Κώστας Λούδης (Παναθηναϊκός) 1

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *