Στους “32” καλυτερους της Ελλάδας ο Μανώλης Βουμβουλάκης

Ο αθλητής του Ομίλου Επ.Α.Ρ. Βουμβουλάκης Εμμανουήλ πανηγύρισε ιστορική πρόκριση στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στην κατηγορία των Παμπαίδων. Είναι ο πρώτος αθλητής της Ακαδημίας που επιτυγχάνει αυτή τη σημαντική  διάκριση.
Η βαρύτητα αυτού του επιτεύγματος  υποδηλώνεται από το γεγονός, ότι ο Βουμβουλάκης αντιμετώπισε αθλητές από όλη την Αττική και τις νήσους παίρνοντας ένα από τα, μόλις, έξι εισιτήρια.
Την αποστολή συμπλήρωσε ο αθλητής μας Βολόβνικ Δημήτρης, ο οποίος δεν κατάφερε να προκριθεί έχοντας όμως πολύ καλή απόδοση, παρά το νεαρό της ηλικίας του, που αποτελεί  παρακαταθήκη για το μέλλον.
Η τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα στις 15-16-17 Ιουνίου 2019 και ο Βουμβουλάκης θα είναι ένας από τους 32 καλύτερους αθλητές της Ελλάδας που θα αγωνιστούν.
Το Δ.Σ. του Ομίλου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ρεθύμνου (Επ.Α.Ρ.) και το προπονητικό team, βρίσκονται στο πλευρό του Μανώλη και του εύχονται καλή επιτυχία. Εύχονται επίσης αντίστοιχες επιτυχίες και στους υπόλοιπους αθλητές της Ακαδημίας μας και ευχαριστούν πάντοτε όλους όσους στηρίζουν το πινγκ – πονγκ στην πόλη μας.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *