8 Σεπτεμβρίου 2024

Στο κόκκινο… το Ρέθυμνο, συνεχίζει στον «πάγο» ο αθλητισμός

Στις κόκκινες περιοχές μπήκε ο Δήμος Ρεθύμνου στην σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας, λόγω της αυξητικής τάσης που υπάρχει σε ιικό φορτίο και κρούσματα (18 κρούσματα ανακοινώθηκαν σήμερα σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου). Σημαντικότερη διαφοροποίηση η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18.00 το απόγευμα ως τις 05.00 το πρωί καθημερινά.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά το άνοιγμα του αθλητισμού, αυτό δεν προχώρησε ούτε σήμερα, με την επιτροπή λοιμωξιολόγων ελέω της υπάρχουσας κατάστασης στην χώρα να μην ασχολείται με σχετικά αιτήματα. Μάλιστα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στάθηκε στον χώρο κίνημα του ερασιτεχνικού αθλητισμού, ζητώντας από τα μέλη του να κάνουν υπομονή για το άνοιγμα.

Ειδικότερα σχολίασε: «Στη συνεδρίαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων δεν συζητήθηκαν άλλα θέματα, ούτε και αιτήματα διαφόρων Υπουργείων, όπως αυτά του Υφυπουργείου Αθλητισμού, που αφορούσαν στην επανεκκίνηση περισσοτέρων αθλητικών δραστηριοτήτων. Κατανοούμε και συμμεριζόμαστε τον προβληματισμό και τις επιπτώσεις, οικονομικές, αγωνιστικές και ψυχολογικές στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, που αποτελεί μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας. Ζητούμε όμως υπομονή και ελπίζουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα στις προσεχείς ημέρες για να μπορέσουμε να έχουμε νέα».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *