Στο Ρέθυμνο το φάιναλ φορ Εφήβων

Στο Ρέθυμνο θα φιλοξενηθεί η τελική φάση του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΚ, όπου το «παρών» θα δώσει το Ρέθυμνο BC, το Ηράκλειο, ο Κύδων και ο Ηρόδοτος.
Η ομάδα του Κώστα Μπαλάφα θα συμμετάσχει στο φάιναλ φορ που θα διεξαχθεί στο «Μελίνα Μερκούρη», όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο στην κατηγορία Εφήβων και το «εισιτήριο» για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αντίπαλος στα ημιτελικά θα είναι το Ηράκλειο, το οποίο τερμάτισε στην 1η θέση του Β’ Ομίλου, με το παιχνίδι να διεξάγεται στις 30 Μαρτίου στις 19.00 το απόγευμα. Η αυλαία της διοργάνωσης θα ανοίξει την ίδια μέρα στις 17.00, όπου θα αναμετρηθούν ο Κύδωνας (1ος Α’ ομίλου) και ο Ηρόδοτος (2ος Β’ ομίλου).
Οι νικητές των δύο ημιτελικών θα συναντηθούν την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 19.30 στον Μεγάλο Τελικό, ενώ στις 17.30 οι δύο ηττημένοι θα διεκδικήσουν την 3η θέση.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ
(Μελίνα Μερκούρη)
Σάββατο 30 Μαρτίου
Ημιτελικοί
17.00 Κύδων – Ηρόδοτος
19.00 Ρέθυμνο BC – Ηράκλειο
Κυριακή 31 Μαρτίου
17.30 Μικρός Τελικός
19.30 Μεγάλος Τελικός

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ: «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ»
Ο προπονητής του Ρέθυμνο BC, Κώστας Μπαλάφας, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην επιτυχία της συμμετοχής στο φάιναλ φορ Κρήτης, ενώ κάλεσε τον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών στο «Μελίνα Μερκούρη». «Στην αρχή της χρονιάς βλέποντας την κλήρωση των ομίλων, είδαμε ότι είχαμε ελπίδες για την είσοδο στο φάιναλ φορ. Όμως, δεν ήταν τόσο εύκολο διότι είχαμε αρκετά προβλήματα κατά της διάρκειας της χρονιάς. Τα περισσότερα παιδιά της ομάδας μας είναι μαθητές γ’ λυκείου και όπως είναι λογικό έχουν θέσει ως προτεραιότητα τις μαθητικές τους υποχρεώσεις. Παρ’ όλα αυτά στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση χάρη στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν σε όλους τους αγώνες του ομίλου μας.
Από κει και πέρα, τώρα βλέπουμε το επόμενο βήμα και το πως θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στη δύσκολη συνέχεια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ουσιαστικά θα είμαστε οι “οικοδεσπότες” του φάιναλ φορ, παίζοντας στην έδρα μας, όπου θα έχουμε και τη στήριξη των φιλάθλων μας. Από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον ημιτελικό με το Ηράκλειο. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος μας είναι από τις πλέον ποιοτικές ομάδες της κατηγορίες και το έργο μας θα είναι δύσκολο και για αυτόν τον λόγο καλούμε τον κόσμο μας να έρθει και να ενισχύσει την προσπάθεια μας
».

ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟΝ “ΟΘΩΝΑ”
Έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία τους και την πρόκριση στο φάιναλ φορ Κρήτης, οι Έφηβοι του Ρέθυμνο BC έτυχαν θερμής φιλοξενίας στην παραδοσιακή ταβέρνα «Όθωνας». Ο πιστός φίλος της ομάδας μας Όθωνας Χριστουλάκης παρέδωσε δείπνο στην εφηβική ομάδα, κρατώντας για μία ακόμη φορά την υπόσχεση του και αποδεικνύοντας την αμέριστη στήριξη του στον Ερασιτέχνη.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *