16 Σεπτεμβρίου 2024

Στο ρελαντί στα τελικά οι κορασίδες του ΝΟΡ

Σε μία ακόμη κατηγορία προκρίθηκε στην τελική φάση ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου, με τις κορασίδες να ακολουθούν τον δρόμο που χάραξαν οι Νεανίδες, Νέες Γυναίκες (αμφότερες κατέλαβαν την 4η θέση) και Έφηβοι.

Η ομάδα κορασίδων του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου στο μοναδικό παιχνίδι που έδωσε επικράτησε με 15-8 του Πλιτς Πλατς στο κολυμβητήριο Ηρακλείου και προκρίθηκε στα τελικά, που θα διεξαχθούν 10-12 Ιουλίου. Εκεί θα βρεθούν οι δέκα καλύτερες ομάδες της χώρας για τις αθλήτριες που έχουν γεννηθεί από το 2000 και μικρότερες. Οι δέκα ομάδες που θα βρεθούν στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο Κορασίδων, είναι οι ακόλουθες: Εθνικός Πειραιά, Πανιώνιος, ΝΟ Χίου, Νηρέας Χαλανδρίου, Ολυμπιακός, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Ρεθύμνου, ΝΟ Λάρισας.

Πλιτς Πλατς – ΝΟ Ρεθύμνου 8 – 15
ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-7, 0-4, 3-1, 4-3.
ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Θεοδωράκη 1, Φραγκιαδάκη 1, Συριανόγλου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 6, Α. Λιμπιτάκη 1, Στ. Λιμπιτάκη 2, Χατζάκη 2, Κ. Κυριακάκη 1, ενώ έπαιξαν ακόμη οι Καραγιάννη, Μαλλιαρού, Λιαπάκη, Γαβαλά, Κ. Μπιρλιράκη, Β. Μπιρλιράκη, Καραβάνου, Παναγιωτάκη, Φραγκέλακη.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *