Στόχος να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα Σάλας

Στόχος της διοίκησης της ΠΕΠΣΣ είναι να ολοκληρωθούν κανονικά όλα τα φετινά πρωταθλήματα

Η πανδημία του κορονοϊού έχει αλλάξει την ζωή όλων των ανθρώπων και ο αθλητισμός δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος. Ειδικά ο ερασιτεχνικός αθλητισμός έχει “χτυπηθεί” πολύ και δυστυχώς ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση για το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί. Όσο, δε, η κατάσταση παραμένει μετέωρη, τόσο θα υπάρχει αβεβαιότητα για το “αύριο”.

Η Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να υπάρξει επανεκκίνηση στο αγαπημένο μας άθλημα, το οποίο έχει σταματήσει εδώ και αρκετούς μήνες την αγωνιστική του δράση, όπως συμβαίνει και σε πολλά άλλα πρωταθλήματα. Η διοίκηση της Ένωσης εξάντλησε όσες δυνατότητες είχε και αυτό θα εξακολουθήσει να κάνει και στη συνέχεια.

Στόχος της διοίκησης της ΠΕΠΣΣ είναι να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν σε όλα τα πρωταθλήματα, από τις υποδομές μέχρι τη Stoiximan Futsal Super League. Έστω και αν θα πρέπει να υπάρξουν τροποποιήσεις στο format, μιας και τα χρονικά περιθώρια είναι αρκετά περιορισμένα, εντούτοις θα γίνουν όλες οι ενέργειες που απαιτούνται.

Στις κατηγορίες Κ16 και Κ18 που υπάρχει και μοριοδότηση και δεδομένα υπάρχει μεγάλη αγωνία σε παιδιά και γονείς, η Ένωση θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βρεθεί λύση. Η ΠΕΠΣΣ δεν προτίθεται να βάλει… παύλα στη σεζόν και όταν δοθεί το “πράσινο φως” από τις υγειονομικές αρχές και την κυβέρνηση, θα παρθούν άμεσα αποφάσεις.

Επαναλαμβάνουμε και πάλι ότι στόχος είναι να ολοκληρωθούν κανονικά τα πρωταθλήματα σάλας με οποιοδήποτε τρόπο!

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *