Στo Κύπελλο Ελλάδος 2018-19 ο Ερμής Ζωνιανών

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ερμής Ζωνιανών θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος μετά και την παρουσίαση του νέου πλάνου ανάπτυξης ποδοσφαίρου 2018-2024 με τίτλο «Μπάλα παντού!». Στο Κύπελλο Ελλάδος θα εχουν δικαιομα συμμετοχης οι 16 ομάδες της Super League, οι 16 ομάδες της Football League και οι 53 κυπελλούχοι των ΕΠΣ της περιόδου 2017-18. Ο Ερμής Ζωνιανών μπορεί την νέα σεζόν να αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα Ρεθύμνου αλλά ως Κυπελλούχος της ΕΠΣΡ 2017-18, μπορεί να γίνει η 4η Ρεθυμνιώτικη ομάδα που θα αγωνιστεί στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, μετά την Ε.Α.Ρ, τον Αστέρα Ρεθύμνου και την Επισκοπή.

«Συνεδρίασε σήμερα (22/6) σε πλήρη σύνθεση η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης των FIFA και UEFA, κ.κ. Χ. Χούμπελ, Ι. Ντερβισάι, Ι. Βέλα, Μ. Γεωργίου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή:
Με ψήφους 14-3 ενέκρινε τον Πειθαρχικό Κώδικα 2018-2019.
Ομόφωνα ενέκρινε τον Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαίρου 2018-2019, ο οποίος εναρμονίζεται έτσι πλήρως με τα ισχύοντα στη FIFA.
Ομόφωνα ενέκρινε τον Δικονομικό Κανονισμό Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων και τον Κανονισμό Λειτουργίας Διαιτητικού Δικαστηρίου 2018-2019
Ομόφωνα ενέκρινε τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων 2018-2019
Με ψήφους 16 υπέρ και 1 λευκό ενέκρινε τον Κανονισμό Διαιτησίας 2018-2019, τον οποίο συνέταξε και απέστειλε προς έγκριση στην Ε.Ε. ο πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Βίτορ Μανουέλ ντε Μέλο Περέιρα.
Με ψήφους 14 υπέρ και 3 λευκά ενέκρινε τους πίνακες διαιτησίας εθνικών πρωταθλημάτων, όπως αυτοί συντάχθηκαν και προτάθηκαν από την ΚΕΔ.

Με επιστολή του στην Ε.Ε., ο πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Περέιρα γνωστοποίησε ότι νέο μέλος της ΚΕΔ ορίζεται ο ο Σουηδός κ. Λιφ Λιντμπεργκ, καθώς και την σύνθεση της ΚΕΔ για την περίοδο 2018-2019:

Βίτορ Μανουέλ ντε Μέλο Περέιρα (πρόεδρος)
Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν (αναπληρωτής πρόεδρος)
Λιφ Λιντμπεργκ (μέλος)
(τα μέλη αυτά έχουν την ευθύνη ορισμών στα επαγγελματικά πρωταθλήματα)
Δημήτρης Καλύβας
Ιωάννης Τσαχειλίδης
(τα μέλη αυτά έχουν την ευθύνη των ορισμών στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα)

Με βάση το νέο Κανονισμό Διαιτησίας δημιουργείται «Ακαδημία Διαιτησίας», η οποία θα λειτουργεί υπό την αιγίδα και ευθύνη της ΚΕΔ και θα διευθύνεται από μέλος της. Θα έχει την ευθύνη οργάνωσης του «εθνικού κέντρου κατάρτισης», το οποίο θα υλοποιεί το εθνικό σχέδιο ανάπτυξης της ελληνικής διαιτησίας και θα έχει την αρμοδιότητα της εκπαίδευσης των διαιτητών έως το επίπεδο των Ε.Π.Σ. και του προγράμματος καθοδήγησης ταλέντων.

Παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της τεχνικής επιτροπής και αναπληρωτή πρόεδρο της επιτροπής εθνικών ομάδων κ. Βρακά, και ενεκρίθη προς υλοποίηση, το νέο πλάνο ανάπτυξης ποδοσφαίρου 2018-2024 με τίτλο «Μπάλα παντού!»

Παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της επιτροπής διοργανώσεων κ. Ψαρόπουλο, κι ενεκρίθη, το σύστημα διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-19, στο οποίο προβλέπεται να μετάσχουν οι 16 ομάδες της Super League, οι 16 ομάδες της Football League και οι 53 κυπελλούχοι των ΕΠΣ της περιόδου 2017-18.

Το βιογραφικό του κ. Λιφ Λίντμπεργκ
Ο Λιφ Λιντμπεργκ, ως βοηθός διαιτητή, έχει διευθύνει 220 αγώνες του σουηδικού πρωταθλήματος και 77 αγώνες UEFA.
Ήταν βοηθός διαιτητή FIFA επί 8 συνεχή χρόνια και «έπαιξε» στον τελικό του Euro2000 μεταξύ Ιταλίας και Γαλλίας στο Ρότερνταμ και τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2002 στην Ιαπωνία μεταξύ Γερμανίας και Βραζιλίας.
Έχει εργαστεί σε προγράμματα εκπαίδευσης βοηθών διαιτητών στην Σουηδία και την Τουρκία, ενώ από το 2014 ασκεί τα ίδια καθήκοντα για λογαριασμό και της UEFΑ, στην διοργάνωση του EuropaLeague.
Είναι παρατηρητής UEFA από το 2011 και UEFA CORE Assistant Referee Coach από τα 2011 έως και σήμερα.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *