20 Απριλίου 2024

Συγχαρητήρια ΕΠΣΡ στην Κυπελλούχο Επισκοπή και στους πρωταθλητές ΑΕΜ (Α’ ΕΠΣΡ) και Φοίνικα (Β’ ΕΠΣΡ)

Με ανακοινώσεις της η διοίκηση της ΕΠΣ Ρεθύμνου συνεχάρη τους τροπαιούχους της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν, Επισκοπή, ΑΕΜ και Φοίνικα.

Η ανακοίνωση συγχαρητηρίων για την Επισκοπή, αναφορικά με την παραμονή στην Γ’ Εθνική, αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΡ, «Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου συγχαίρει το σωματείο ΑΟ Επισκοπής για την παραμονή του στο πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική καθώς και για την κατάκτηση Κυπέλλου ΕΠΣ Ρεθύμνου Ερασιτεχνικών ομάδων (ποδ/κης περιόδου 2018-2019) και του εύχεται καλή συνέχεια στο νέο πρωτάθλημα».

Αντιστοίχως η ΕΠΣΡ συνεχάρη την ΑΕΜ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, «Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου συγχαίρει το σωματείο ΑΕ Μυλοποτάμου για την άνοδο της στη Γ’ Εθνική και της εύχεται καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα». Τέλος, η Ρεθυμνιώτικη Ένωση συνεχάρη και τον Φοίνικα για την κατάκτηση του τίτλου στην Β’ ΕΠΣΡ. «Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου συγχαίρει το σωματείο ΑΓΣΣΝ Φοίνικα Σελλίων για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην Β’ Κατηγορίας και του εύχεται καλή πορεία τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *