18 Απριλίου 2024

Συγχαρητήρια ΕΠΣΡ στις Μέλαμπες για την εκδήλωση απονομής, αλλά και σε Γ. Δρουδάκη

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Ρεθύμνου συνεχάρη τον πρωταθλητή Β’ Κατηγορίας 2021-22 ΑΟ Μελάμπων, τόσο για την αγωνιστική τους επιτυχία, όσο και για την άψογη εκδήλωση που διοργάνωσαν σε γήπεδο Μελάμπων και Πολιτιστικό σύλλογο, με έντονα σημάδια της πολιτιστικής κουλτούρας τους. Παράλληλα η ΕΠΣΡ απένειμε τα εύσημα και στον ΟΦ Αρμένων και τον πρόεδρο του Γιώργο Δρουδάκη, που για ακόμη φορά έδωσε το παρόν στηρίζοντας εκδηλώσεις που βοηθούν το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΡ αναφέρει:

«Αντιπροσωπεία της ΕΠΣ Ρεθύμνου με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Χνάρη Τίτο και συνοδευόμενο από τον Γεν. Γραμματέα κ. Δασκαλομαρκάκη Γεώργιο και τα μέλη κ.κ. Μαρκουλιδάκη Νικόλαο, Γαζανό Ιωάννη, Κουργιαντάκη Δημήτριο βρέθηκε την Κυριακή 8-5-2022 στο όμορφο χωριό των Μελάμπων του Δήμου Αγίου Βασιλείου, προχωρώντας στην απονομή του πρωταθλήματος και μεταλλίων στον Πρωταθλητή Β’ Κατηγορίας 2021-2022 ΑΟ Μελάμπων.

Στην άρτια και πολύ όμορφη εκδήλωση που είχαν οργανώσει οι μερακλήδες Μελαμπιανοί παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κα Λιονή Μαίρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Οικονομικών κ. Κακογιαννάκης Νικόλαος, ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου κ. Ταταράκης Ιωάννης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι. Στην εκδήλωση επίσης, βρέθηκε και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΡ κ. Δελήμπασης Κυριάκος.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΠΣ Ρεθύμνου συγχαίρει τον ΑΟ Μελάμπων τόσο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας 2021-22, όσο και για την εξαιρετική εκδήλωση και φιλοξενεία που παρείχαν σε όλους μας. Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε τον ευαισθητοποιημένο και δραστήριο πρόεδρο του σωματείου-μέλους μας ΟΦ Αρμένων κ. Δρουδάκη Γεώργιο, που σε μια ακόμη εκδήλωση δήλωσε δυναμικό παρών, απόρροια της φιλοσοφίας και των αρχών που τον διέπουν για το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *