Συμφωνία με Νικηφόρο ο ΟΦ Αρμένων

Με το Στέλιο Νικηφόρο συμφώνησε η διοίκηση του ΟΦ Αρμένων και 34χρονος τεχνικός αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες του Rethymnosports.gr.

Ο νεαρός τεχνικός επιστρέφει στους πάγκους μετά από ένα χρόνο αδράνειας, με τελευταίο σταθμό του τον Ρεθυμνιακό όπου αποτέλεσε άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Λυρώνη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, για ένα μικρό διάστημα της σεζόν 2019-20 (Μάρτιος 2020) που διακόπηκε λόγω κορωνοϊού και τη σεζόν 2020-21.

Ο γεννημένος στις 24 Μαρτίου 1988, Στέλιος Νικηφόρος είναι διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου UEFA B’. Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τα τμήματα υποδομής του Ρεθυμνιακού και φόρεσε στην ποδοσφαιρική του καριέρα την φανέλα των Τάλου Γαράζου, Καλύβου και Ε.Α.Π. Η ενασχόληση του με την προπονητική ξεκίνησε το 2014 όπου μέχρι το 2018 ήταν στα τμήματα υποδομής της Ε.Α.Π. Στη συνέχεια ανέλαβε προπονητής της Δάφνης Αποκορώνου (Α’ ΕΠΣΧ) την περίοδο 2018-19, για να ακολουθήσει η σεζόν 2019-20 η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ερμή Ζωνιανών, για 4 μήνες.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *