Συνάντηση για γηπεδικές εγκαταστάσεις στην ΕΠΣΡ

Συνάντηση με βασικό θέμα την κατάσταση και τις όποιες βελτιώσεις χρειάζονται τα δύο ποδοσφαιρικά γήπεδα της πόλης, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στα γραφεία της ΕΠΣΡ. Μάλιστα, αποφασίστηκε όλοι μαζί, ΕΠΣΡ-σωματεία να απευθυνθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ρεθύμνου για να μεριμνήσουν στα απαραίτητα που πρέπει να γίνουν.

Με πρωτοβουλία της διοίκησης της Ρεθυμνιώτικης Ένωσης κλήθηκαν εκπρόσωποι των τριών ομάδων του Κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής, όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τα γήπεδα που θα χρησιμοποιήσουν στο νέο πρωτάθλημα. Οι εκπρόσωποι των Ρεθυμνιακού, ΑΟΝ Αστέρα και ΑΟ Άρη συνομίλησαν με τους παράγοντες της ΕΠΣΡ για το πώς έχει η κατάσταση στα γήπεδα Σοχώρας και Μισιρίων. Σαφέστατα αμφότερες και οι δύο εγκαταστάσεις διαθέτοντας σύγχρονους χλοοτάπητες, χρίζουν βελτιωτικών ενεργειών για να γίνουν ακόμη πιο λειτουργικά ενόψει του βεβαρημένου και απαιτητικού χειμώνα που έρχεται. Αν στα Μισίρια θα αγωνιστεί μόνο ο ΑΟ Άρης, στην Σοχώρα θα συνωστιστούν Ρεθυμνιακός και ΑΟΝ Αστέρας, αλλά και η γυναικεία ομάδα του τελευταίου που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ Εθνική.

Για περίπου 3 ώρες οι πρόεδροι και παράγοντες των δύο ομάδων της Σοχώρας, Ρεθυμνιακού (Κ. Παπαδάκης, Ξηράκης, Περπυράκης) και ΑΟΝ Αστέρα (Ν. Παπαδάκης, Κ. Μανουσάκης), αλλά και του ΑΟ Άρη που χρησιμοποιεί τα Μισίρια (Βαρούχας, Φ. Μανουσάκης), ανέλυσαν τις απόψεις τους για τα προβλήματα και τις όποιες ελλείψεις υπάρχουν στα δύο αυτά γήπεδα. Στην εν λόγω συνάντηση εκ μέρους της ΕΠΣΡ βρέθηκαν ο πρόεδρος Τίτος Χνάρης, ο Γ.Γ. Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, ο Ταμίας Δημήτρης Κουργιαντάκης και ο υπεύθυνος Μικτών ομάδων Νίκος Μαρκουλιδάκης.

Αναφορικά με την Σοχώρα, στάθηκαν στην βελτίωση της υπάρχουσας κερκίδας, την προοπτική τοποθέτησης νέας (λυόμενης), αλλά και την τοποθέτηση κοντέινερ που θα χρησιμεύσει για τις ανάγκες της γυναικείας ομάδας του ΑΟΝ Αστέρα. Αντίστοιχα θέματα υπάρχουν και στο γήπεδο Μισιρίων τα οποία ταλανίζουν τις φιλοξενούμενες ομάδες, ενώ τέθηκε επίσης επί τάπητος το ζήτημα του επαρκούς ηλεκτροφωτισμού και στις δύο εγκαταστάσεις. Η διοίκηση της ΕΠΣΡ θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για το κλείσιμο των απαραίτητων ραντεβού με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνου, ώστε να συζητηθούν τα αιτήματα των τριών συλλόγων. Αυτό το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Τετάρτη (1/7).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *