Συνεχίζει με Δασκαλομαρκάκη στην προεδρία της η ΕΠΣΡ

Με τον Γιώργο Δασκαλομαρκάκη στην προεδρία του θα πορευτεί το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου, μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του. Αυτό προέκυψε μετά από την συγκρότηση σε σώμα του νέου 9μελούς Δ.Σ. της ΕΠΣΡ, που προήλθε από τις συμπληρωματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη 19 Νοεμβρίου. Με την εκλογή των Νίκου Κουτάντου, Νίκου Μουζουράκη συμπληρώθηκε το νέο Δ.Σ. της ΕΠΣΡ, το οποίο συνεδρίασε για πρώτη φορά την Παρασκευή το βράδυ, με σκοπό την συγκρότηση του σε σώμα. Μοναδική αλλαγή ήταν η τοποθέτηση σε θέση Α’ Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Νίκου Στεφανάκη, ενώ την θέση του Β’ Αντιπροέδρου καταλαμβάνει ο Γιάννης Γαζανός. Στην θέση του Γενικού Γραμματέα παρέμεινε ο Τίτος Χνάρης και σε αυτή του Ταμία ο Δημήτρης Κουργιαντάκης. Επίσης ο Μανόλης Καλυβιανάκης παρέμεινε στην θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα, ενώ στην θέση του Αναπληρωτή Ταμία τοποθετήθηκε ο Γιώργος Γαλερός και απλά μέλη θα είναι οι νεοκλεγείς Νίκος Κουτάντος και Νίκος Μουζουράκης.
Η ΕΠΣ Ρεθύμνου ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας τη νέα συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. της. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση της ΕΠΣ Ρεθύμνου στάλθηκε προς όλα τα σωματεία-μέλη της, ανακοινώθηκε σε Γ.Γ.Α., ΕΠΟ, Ε.Π.Α.Ε., ΚΕΔ/ΕΠΟ, Ο.Π.Α.Π., Ο.Δ.Π.Ε. Παράλληλα κοινοποιήθηκε σε όλες τις ΕΠΣ της χώρας, στην Περιφέρεια Κρήτης, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνης, σε όλους τους Δήμους του νομού Ρεθύμνου, στο τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου, στις Επιτροπές γηπέδων Νομού Ρεθύμνης, στα ΜΜΕ και στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής.

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
«Σας γνωρίζουμε ότι το Νέο Δ.Σ. της Ένωσης μας που προέκυψε από τις συμπληρωματικές αρχαιρεσίες της 19-11-2014 και συγκροτήθηκε σε σώμα κατά τη συνεδρίαση της 21-11-2014, έχει ως εξής:
1) Πρόεδρος: Δασκαλομαρκάκης Γεώργιος
2) Α’ Αντιπρόεδρος: Στεφανάκης Νικόλαος
3) Β’ Αντιπρόεδρος: Γαζανός Ιωάννης
4) Γενικός Γραμματέας: Χνάρης Τίτος
5) Ταμίας: Κουργιαντάκης Δημήτριος
6) Αναπληρωτής Γραμματέας: Καλυβιανάκης Εμμανουήλ
7) Αναπληρωτής Ταμίας: Γαλερός Γεώργιος
8) Μέλος: Κουτάντος Νικόλαος
9) Μέλος: Μουζουράκης Νικόλαος
Η Διοίκηση σας διαβεβαιώνει ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την άνοδο του Ρεθεμνιώτικου ποδοσφαίρου και κατ’ επέκταση του Ελληνικού».

ΔΑΣΚΑΛΟΜΑΡΚΑΚΗΣ: «ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ»
Την υπόσχεση πως αυτός και οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και μεράκι να εργάζονται για το καλό του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου, έδωσε ο Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, στην πρώτη του δήλωση σαν πρόεδρος της Ρεθυμνιώτικης Ένωσης. «Καταρχήν τόσο εγώ, όσο και όλα τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Ρεθύμνης ευχαριστούμε τα σωματεία για την συμμετοχή τους στις συμπληρωματικές αρχαιρεσίες στις 19-11-14, όπου επικράτησε άριστο κλίμα. Διαβεβαιώνουμε στα σωματεία, τιμώντας την ψήφο τους, θα εργαστούμε με ζήλο για το καλό του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου, με απόλυτη ισονομία και δικαιοσύνη.
Από την πλευρά μου, ευχαριστώ τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και την ανάδειξη μου ως πρόεδρος της ΕΠΣΡ. Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω με τον ίδιον ζήλο και μεράκι να εργάζομαι μαζί τους για το καλό του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου», αναφέρει χαρακτηριστικά στην δήλωση του ο Γιώργος Δασκαλομαρκάκης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *