16 Σεπτεμβρίου 2024

Τέλος στην δικαστική διαμάχη, κανονικά οι εκλογές της ΕΠΣΡ στις 19/11

Οριστικό τέλος μπαίνει στην δικαστική διαμάχη μεταξύ των νυν και πρώην μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Ρεθύμνου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΣΡ, όσοι επιχείρησαν να αμφισβητήσουν τη νομιμότητα της συγκρότησης και της συμπλήρωσης του Δ.Σ. παραιτήθηκαν ολοσχερώς και από την έκδοση της προσωρινής διαταγής και από τα ασφαλιστικά μέτρα με τα οποία αμφισβητούσαν το νέο ΔΣ της Ε.Π.Σ.Ρ.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το Δ.Σ. της ΕΠΣΡ, σημειώνοντας πως οι εκλογές για την συμπλήρωση του Δ.Σ. θα διεξαχθούν κανονικά στις 19/11:
«Έληξε η δικαστική διαμάχη σχετικά με την Ε.Π.Σ. Ρεθύμνης καθόσον αυτοί που επιχείρησαν να αμφισβητήσουν τη νομιμότητα της συγκρότησης και της συμπλήρωσης του ΔΣ παραιτήθηκαν ολοσχερώς και από την έκδοση της προσωρινής διαταγής και από τα ασφαλιστικά μέτρα με τα οποία αμφισβητούσαν το ΔΣ της Ε.Π.Σ.Ρ. Σημειώνεται ότι είχαν ασκηθεί τρεις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων και τρεις αιτήσεις προσωρινής διαταγής εκ των οποίων η μία απερρίφθη και από τις δε υπόλοιπες παραιτήθηκαν.
Όπως και στην προηγούμενη ανακοίνωση οι εκλογές για τη συμπλήρωση του Δ Σ θα διεξαχθούν κανονικά στις 19-11-2014 και ώρα 18.00 στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Ρ.».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *