16 Σεπτεμβρίου 2024

Τα πολλά «ευχαριστώ» των Μελαμπιανών στον Γιάννη Σκούμπα

Έναν πολύ καλό φίλο, άνθρωπο, γιατρό και συμπαίκτη αποχαιρετούν στον ΑΟ Μελάμπων.

Ο λόγος για τον Γιάννη Σκούμπα, που για δύο χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του, ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Αγίου Βασιλείου και οι Μελαμπιανοί τον θεωρούν δικαιολογημένα φίλο τους. Ο γιατρός-ποδοσφαιριστής ήταν από τα καλύτερα παιδιά που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο, με την τελευταία διετία να υπηρετεί στην περιοχή, ως αγροτικός γιατρός. Η αποχώρηση του από το Ρέθυμνο, σημαίνει και το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΟ Μελάμπων, ο οποίος με μία συγκινητική ανακοίνωση, αποχαιρετάει τον «γιατρό» του…

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες του Αθλητικού Ομίλου Μελάμπων, θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσομε τον ποδοσφαιριστή της Ομάδας μας και μέχρι πρότινος αγροτικό γιατρό της περιοχής μας Γιάννη Σκούμπα, ο οποίος, αφού ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου αναχωρεί από την περιοχή μας, προκειμένου να υπηρετήσει και άλλους συνανθρώπους μας στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Γιατρέ, σε ευχαριστούμε πολύ για όσα προσέφερες με πραγματική αγάπη και χωρίς ιδιοτέλεια σε όλους μας, στους απλούς κατοίκους της περιοχής μας και κυρίως στην Ομάδα μας. Σε ευχαριστούμε για όσα μας προσέφερες ως γιατρός, ως ποδοσφαιριστής, κυρίως όμως ως άνθρωπος και φίλος.

Τα λόγια σου ήταν πάντα λίγα, αλλά ζυγισμένα και σωστά, το ήθος και η συμπεριφορά σου υποδειγματικά, η διάθεσή σου για μπάλα ανεξάντλητη. Όλα αυτά βοήθησαν και θα βοηθήσουν στο μέλλον όλους μας να καταλάβουμε πραγματικά, πως είναι και πως πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο.

Μπορεί, ως μια μικρή περιφερειακή ομάδα, στα δύο χρόνια που αγωνίστηκες μαζί μας, να μην σου προσφέραμε πολλές χαρές και νίκες, σου προσφέραμε όμως και θα σου προσφέρομε, έστω και από μακριά πλέον, τον ειλικρινή σεβασμό και την αληθινή εκτίμησή μας στο πρόσωπό σου.

Γιατρέ, σου ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σου δηλώνομε ότι πάντα, όποτε έρχεσαι στην Κρήτη, οι καρδιές όλων μας θα είναι ανοιχτές για σένα.

Αθλητικός Όμιλος Μελάμπων», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΟ Μελάμπων.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *