16 Απριλίου 2024

Τα φιλικά των Μικτών Κ12 & Κ14 ΕΠΣΡ με το Αθλόπολις

Σάββατο με ποδοσφαιρική πανδαισία στις μικρές ηλικίες ήταν το προηγούμενο, όπου στην αθλητική εγκατάσταση του «Kido» οι Μικτές ομάδες Κ12 & Κ14 ΕΠΣΡ έδωσαν τα πρώτα τους φιλικά παιχνίδια. Ο Ενωσιακός τεχνικός Γιώργος Μπαστάκης είχε την ευκαιρία να δει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών της πρώτης επιλογής, αλλά και τις αδυναμίες που βγάζει η κάθε ομάδα, για να δουλέψουν πάνω σε αυτές, ώστε να είναι έτοιμες όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram LIKE στο Facebook και στο YouTube

Από την περασμένη Δευτέρα (23/9) ξεκίνησε το «χτίσιμο» των νέων Μικτών ομάδων ΕΠΣΡ, όπου είχε πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση και για τα δυο γκρουπ, μετά από την επιλογή που έκανε το τεχνικό επιτελείο της ΕΠΣΡ από τις προπονητικές επισκέψεις που είχαν προηγηθεί το προηγούμενο διάστημα. Το περασμένο Σάββατο λοιπόν, οι δυο Μικτές ομάδες ΕΠΣΡ έδωσαν φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα της Ακαδημίας του Αθλόπολις Ηρακλείου.

Αρχικά η Μικτή Κ14 ΕΠΣΡ  (ποδοσφαιριστές γεννηθέντων 2006-07) επικράτησε με 2-0 του Αθλόπολις χάρη στα γκολ των Λαδιανού (41’) και Χίσκο (66’), ενώ στο 62’ ο Παπαπαναγιώτου νικήθηκε στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.


ΜΙΚΤΗ Κ14 ΕΠΣΡ (Γιώργος Μπαστάκης): Προβιάς, Σταυριδάκης, Φραγκάκος, Χατζηκωνσταντίνου, Κολυβάκης, Εσπιαλίδης, Μαστοράκης, Χίσκο, Χριστουλάκης, Βαρούχας, Στριλιγκάς.
Β’ Ημίχρονο: Τηλέμης, Κοσκινάς, Πετράκης, Τάρε, Κατικάς, Ανδρεαδάκης, Παπαπαναγιώτου, Λαδιανός.

Αμέσως μετά ακολούθησε το παιχνίδι για την κατηγορία Κ12 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντων 2008-09) στο μισό γήπεδο με το Αθλόπολις μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι να επικρατεί με 4-6 της Μικτής Κ12 ΕΠΣΡ. Τα γκολ για την Ρεθυμνιώτικη ομάδα πέτυχαν οι Κουράτορας (31’), Αναστασιάδης (33’), Σιμονάι (46’) και Τότσι (51’). Για το Αθλόπολις που είχε σαφέστατα μεγαλύτερη ομοιογένεια, τα γκολ πέτυχαν οι Γαλανός (3’), Σταματάκης (8’, 53’), Τσούπας (42’, 56’) και Εγγλέζος (48’).

ΜΙΚΤΗ Κ12 ΕΠΣΡ (Γιώργος Μπαστάκης): Βαβουράκης, Ν. Αποστολάκης, Γιαχάι, Μαρκάκης, Αργυρόπουλος, Ανδριώτης, Χρηστίδης, Παπαδάκης, Κιάτο. Έπαιξαν ακόμη και οι Πιτσής, Μπελιβάνης, Μιχαηλίδης, Γιόκα, Σιμονάι, Τότσι, Αναστασιάδης, Τσουπάκης, Κουράτορας, Τζαγκαραλεξάκης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *