8 Σεπτεμβρίου 2024

Τελέστηκε ο Αγιασμός στον ΣΔΠ Ρεθύμνου

Στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός ενόψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν 2016-17. Σύσσωμο το Δ.Σ. αλλά και όλα τα μέλη του ΣΔΠ Ρεθύμνου συγκεντρώθηκαν την Δευτέρα το απόγευμα, λαμβάνοντας την ευλογία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το παρόν στο μυστήριο του Αγιασμού έδωσαν ακόμη ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Τίτος Χνάρης και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Νίκος Κουτάντος.

Φυσικά, ξεχώριζε η παρουσία δύο εκ των αρχαιότερων μελών του ΣΔΠ Ρεθύμνου, μην εν ενεργεία, του τέως προέδρου Μανόλη Αλεξάκη και του Τσομπανάκη. Στην σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΔΠ Ρεθύμνου Αρχοντής Βαμβακίδης ευχήθηκε υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους τους διαιτητές, τονίζοντας τους την φιλοσοφία του Συνδέσμου, να ασκούν δικαιοσύνη, αμερόλυπτα και με ισονομία προς όλα τα σωματεία. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά ευχήθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στους Ρεθυμνιώτες διαιτητές και στις ικανότητες τους, ώστε να βγάλουν εις πέρας χωρίς προβλήματα τις υποχρεώσεις στις τρεις φετινές διοργανώσεις της ΕΠΣ Ρεθύμνου, στα πρωταθλήματα Α’ και Β’ ΕΠΣΡ, αλλά και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ρεθύμνου.

Μετά από το τελετουργικό, η διοίκηση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου πρόσφερε κέρασμα σε όλους τους παρευρισκόμενους, κατά την διάρκεια του οποίου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις γύρω από το ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΡΑΣ

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *