8 Σεπτεμβρίου 2024

Τελικά ήταν εύκολο!

Τα δύσκολα εύκολα έκαναν οι γυναίκες του ΟΠΕΡ, οι οποίες επικράτησαν του Μαρκόπουλου με 3-1 σετ στο «Μελίνα Μερκούρη» για την 15η αγωνιστική της Α1.

Όλοι περίμεναν ένα ισορροπημένο και αμφίρροπο ματς αλλά οι αθλήτριες του Νίκου Ζιώγα είχαν άλλη άποψη. Με απόλυτη συγκέντρωση και πειθαρχία, οι «Ρεθυμνιώτισσες» έκαναν πάρτι στο «Μελίνα Μερκούρη» με «θύμα» τους το Μαρκόπουλο που πλέον μπαίνει σε περιπέτειες. Αντίθετα, η Ρεθυμνιώτικη ομάδα εδραιώνεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, με τον στόχο της παραμονής να περιμένει την μαθηματική επιβεβαίωση.

Στο 1ο σετ οι «Ρεθυμνιώτισσες» με πίεση από την θέση σερβίς κατάφεραν να επικρατήσουν με 25-18. Στην συνέχεια, το μοναδικό σημείο που ανησύχησαν ήταν στο 2ο σετ όταν έμειναν πίσω στο σκορ με 22-24. Όμως, η Κλεισιάρη ισοφάρισε σε 24-24 με άσο, ενώ δύο κρίσιμοι πόντοι από τις Ξαγοραράκη (άσο) και Σαπαρέφσκα έδωσαν και το 2ο σετ με 27-25. Στο 3ο σετ μπήκαν χαλαρά, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενες να μειώσουν σε 2-1 σετ (14-25). Όμως, η Ρεθυμνιώτικη ομάδα μπήκε αποφασιστικά στο 4ο σετ και με σερί 11-1 έδειξε πως η νίκη της «ανήκει». Έτσι, με την κατάκτηση και του 4ου σετ (25-11), πανηγύρισαν μία πολύτιμη νίκη.

ΤΑ ΣΕΤ: 25-18, 27-25, 14-25, 25-11.

ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Ζιώγας): Παρασκάκη, Σαπαρέφσκα, Κλεισιάρη, Ζούνιτς, Ξαγοραράκη, Τσελάνη, Παπουτσή –λ / Χατζάκη Ελ., Χατζάκη Ρ., Μαρινάκη, Τσέιμπερς, Αλεξανδράκη.

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ (Ιβάνοβιτς): Κάρπεντερ, Γιάνκοβα, Ψωμά, Λιάγκη, Δικαιούλια, Γιαννέλλου Ζ., Κοκκίου –λ, / Πολυδώρου, Γιαννέλου Χ.

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *