8 Σεπτεμβρίου 2024

Τελικοί 6ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 8Χ8

Διεξήχθη στο στάδιο Ρεθύμνου (Σοχώρα) την Δευτέρα 18 Μαΐου στις 21:30 ο μεγάλος τελικός του 6ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 8Χ8 που διοργανώνει το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου. Προηγουμένως (στις 20:00) ο προγραμματισμένος μικρός τελικός της διοργάνωσης μεταξύ των ομάδων Τ.Ε.Ε. ΡΕΘ/ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ – ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ δεν διεξήχθη διότι η ομάδα των Ελ. Επαγγελματιών δεν συμπλήρωσε των απαιτούμενο αριθμό ποδοσφαιριστών για να αγωνιστεί με αποτέλεσμα η ομάδα του Τ.Ε.Ε.Ρεθ./Μηχανικοί να παίρνει τον αγώνα στα χαρτιά με σκορ 3-0. Τώρα ο μεγάλος τελικός μεταξύ των ομάδων ΕΘΝΙΚΟΣ- PIN MOBILES διεξήχθη κανονικά με την ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ να επικρατεί της ομάδος PIN MOBILES με σκορ 5-1. Όμως μετά από ένσταση που κατέθεσε η ομάδα PIN MOBILES για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή (μικρότερος σε ηλικία) της αντιπάλου ομάδος ο αγώνας κατοχυρώθηκε με σκορ 3-0 και το κύπελλο, μετάλλια των πρωταθλητών να πηγαίνουν τελικά στην ομάδα του PIN MOBILES.
Αρκετός κόσμος και εκπρόσωποι από όλες σχεδόν τις ομάδες παρακολούθησαν τον τελικό όπου κατά γενική ομολογία ήταν μεταξύ των δύο καλύτερων ομάδων του πρωταθλήματος.
Τον Δήμο Ρεθύμνου εκπροσώπησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Υπεύθυνος Αθλητισμού Κος Λαχνιδάκης Δημήτριος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κος Γαϊτάνης Ιωάννης, την Ε.Π.Σ.Ρ. ο πρόεδρος Κος Δασκαλομαρκάκης Γεώργιος, τους Διαιτητές ο Κος Γαγάνης Βασίλειος και την επιτροπή του Πρωταθλήματος ο Κος Μανωλακάκης Γεώργιος όπου έκαναν και τις απονομές.
Αξιοσημείωτο γεγονός της βραδιάς του τελικού ήταν η βράβευση από τους διοργανωτές με τιμητική πλακέτα σε έναν άνθρωπο με αγωνιστικότητα, σοβαρότητα και ήθος που συμμετείχε μέχρι πέρυσι επί σειρά ετών σε όλα τα
εργασιακά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου του Δήμου Ρεθύμνου τον Κο Πολάκη Νικόλαο από την ομάδα του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

Οι ομάδες του τελικού συμμετείχαν με τους παρακάτω:
ΕΘΝΙΚΟΣ: Σταγάκης Ε., Πατράκης Γ., Ρούλιος Α., Καραδάκης Α., Κορνάρος Ε., Κονταράκης Ε., Χατζηδάκης Π., Τριποδιανός Α., Τσακάλης Α., Οικονομάκης Κ., Κακλαμάνος Ε., Αντωνογιωργάκης Ε., Αποστολάκης Θ.
PIN MOBILES: Μακρυδάκης Ε., Βουράκης Μ., Βροντάκης Γ., Δεληγιαννάκης Μ., Ιωαννίδης Γ., Κατικάς Π., Λυρώνης Γ., Βαρδουνιώτης Γ., Μαρκουλιδάκης Ν., Μπουλιός Η., Ξηράκης Γ., Φραγκάκος Κ., Χόμπης B.

Χρυσός χορηγός της διοργάνωσης ήταν η εταιρεία ΜΑΝΟΥΚΑΡΑΚΗΣ Α.Ε.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *