18 Απριλίου 2024

Τεράστιο «2» του Αστέρα επί του Γιούχτα!

Με εντυπωσιακό τρόπο μπήκε ο Αστέρας Ρεθύμνου στην Γ’ Εθνική και στην επιστροφή του στις Εθνικές κατηγορίας δραπετεύοντας με τεράστιο «διπλό» από τις Αρχάνες, επικρατώντας με 1-0 του Γιούχτα.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα αντιμετώπισε σαν ίση προς ίση ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο του Κρητικού Ομίλου, καταθέτοντας ψυχής, κοίταξε στα μάτια τον δυνατό αντίπαλο του και πήρε μια άξια και πέρα για πέρα δίκαιη νίκη. Χρυσός σκόρερ της ομάδας του Ηλία Ασπρομάτη, ο Ραφαήλ Μαραθιανός στο 78ο λεπτό, έχοντας και άλλες ευκαιρίες με σημαντικότερη αυτή του Ρηγάκη, στο 19ο λεπτό όταν βρέθηκε απέναντι στον Χρήστου.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής (Εδώ)

Η Βαθμολογία της Γ’ Εθνικής (Εδώ)

Φάσεις και γκολ

8’ φάουλ του Τριανταφύλλου η μπάλα θα φύγει άουτ.

19’ ο Βελονάκης με κάθετη πάσα θα βγάλει τετ α τετ τον Ρηγάκη, ο οποίος θα πλασάρει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Χρήστου.

22’ κόρνερ του Ράπτη, ο Ραπτάκης θα κερδίσει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αλλά η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό και καταλήγει σε νέο κόρνερ.

33’ σουτ του Μαυρομάτη θα διώξει ο Παντελίδης.

35’ καλό σουτ του Ρηγάκη η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

42’ ο Βελονάκης βρίσκεται στο έδαφος από μαρκάρισμα του Μαυροειδή, αλλά ο κ. Ταμπουρατζής δίνει κίτρινη για θέατρο στον «Βέλο».

54’ σουτ Τριανταφύλλου έξω από την περιοχή η μπάλα θα φύγει άουτ.

59’ σουτ Ρηγάκη λίγο άουτ.

62’ σέντρα Σφυρογιαννάκη, χλιαρή κεφαλιά του Κατσικοκέρη θα μπλοκάρει ο Παντελίδης.

71’ μπαλιά του Ρηγάκη, ο Ραπτάκης βρίσκει την μπάλα με το χέρι, ο Ταμπουρατζής αφήνει το πλεονέκτημα, με τον Βελονάκη να σουτάρει άουτ.

78’ κόρνερ του Ρηγάκη, επικρατεί σύγχυση στα καρέ του Γιούχτα, ο Π. Κλειδής παίρνει την πρώτη κεφαλιά, το σουτ του Απ. Κλειδή κοντράρει και έρχεται ο Μαραθιανός με κεφαλιά να ανοίξει το σκορ για τον Αστέρα, 0-1.

83’ σουτ του Μαυρομάτη θα μπλοκάρει ο Παντελίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ταμπουρτατζής, Καφεσάκης, Κοκοτάκης (Λασιθίου).

ΤΟ ΓΚΟΛ: 78’ (Κ) Μαραθιανός.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Μηνάς Πίτσος): Χρήστου, Μαυροειδής, Ψαρράς, Τζανής, Ραπτάκης, Σαββίδης, Τριανταφύλλου (72’ Γκιόκας), Μαυρομάτης, Δ. Πλουσής (57’ Σφυρογιαννάκης), Ράπτης (63’ Κασσωτάκης), Κατσικοκέρης. ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Ηλίας Ασπρομάτης): Παντελίδης, Ψυχουντάκης (89’ λ.τ. Άννι), Σιόρε, Αντωνόπουλος, Μαραθιανός, Π. Κλειδής, Ρηγάκης, Απ. Κλειδής, Καψαλάκης (79’ Μπουρνέλης), Ρότζεν, Βελονάκης (83’ Τζαγκαράκης).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *