Τετραπλό μεταγραφικό «χτύπημα» Αστέρα Ρ.

Σε 4 ακόμη μεταγραφές προχώρησε ο Αστέρας Ρεθύμνου ενισχύοντας το ρόστερ του ενόψει των εναπομεινάντων παιχνιδιών στον Κρητικό Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Υπό τις οδηγίες του Ηλία Ασπρομάτη προπονούνται οι Δημήτρης Μανωλακάκης (Μέσος-Αμυντικός, 1996), Βαγγέλης Νταγκουνάκης (Μέσος-Αμυντικός, 1993), Σωτήρη Κόκκαλη (Επιθετικός, 1986) και Κώστας Χρυσαφόπουλος (Μέσο-Επιθετικός, 1997).

Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου για την προσθήκη των 4 ποδοσφαιριστών αναφέρει:

Στον Αστέρα οι Δ. Μανωλακάκης, Νταγκουνάκης, Κόκκαλης, Χρυσαφόπουλος

Ο ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου καλωσορίζει στην οικογένεια του 4 ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την προσπάθεια μας στα εναπομείναντα παιχνίδια του Κρητικού Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Πιο συγκεκριμένα στο ρόστερ της ομάδας μας προστέθηκαν οι Δημήτρης Μανωλακάκης (Μέσος-Αμυντικός, 1996), Βαγγέλης Νταγκουνάκης (Μέσος-Αμυντικός, 1993), Σωτήρη Κόκκαλη (Επιθετικός, 1986) και Κώστας Χρυσαφόπουλος (Μέσο-Επιθετικός, 1997). Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλό υπόλοιπο σεζόν, με υγεία, ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.

Βιογραφικό και δηλώσεις των 4 νεοαποκτηθέντων

Δημήτρης Μανωλακάκης

Ημερ. Γέννησης: 10/08/1996

Θέση: Αμυντικό χαφ-Κεντρικός Αμυντικός

Προηγ. Ομάδες: Πράσινη Ακαδημία Ρεθύμνου, Κ17, Κ20 ΠΑΕ ΟΦΗ, Κ19 ΠΑΕ Επισκοπής, ΑΟ Επισκοπής (Γ’ Εθνική), Ρεθυμνιακός, ΑΟ Τσιλιβί, ΣΥΝΚΑ, Άρης Ρεθύμνου.

«Ήρθα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να παραμείνει στην κατηγορία στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε άπαντες. Είμαι χαρούμενος που ανήκω σε ένα ιστορικό σωματείο σαν τον Αστέρα Ρεθύμνου και εύχομαι να έχουμε ένα καλό υπόλοιπο σεζόν με υγεία και να τελειώνουμε όσο γρηγορότερα και ανώδυνα με την πανδημία του κορωνοϊού»

Βαγγέλης Νταγκουνάκης

Ημερ. Γέννησης: 23/05/1993

Θέση: Αμυντικό χαφ-Κεντρικός Αμυντικός

Προηγ. Ομάδες: Ακαδημία ΑΟ Χανιά, ΑΟ Χανιά, Άρης Βουκολιών (κατέκτησε 2 κύπελλα ΕΠΣ Χανίων), ΔΑΟΧ, Ποσειδώνας Καμισιανών, Απόλλωνας Αγίου Ιωάννη Χανίων (2018-2021).

«Έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα του Ρεθύμνου και είμαι χαρούμενος για αυτό. Η εμπειρία είναι πρωτόγνωρη για μένα, αφού ποδοσφαιρικά φεύγω πρώτη φορά από τα Χανιά. Θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να βοηθήσω τον Αστέρα Ρεθύμνου να πετύχει τους στόχους του».

Σωτήρης Κόκκαλης

Ημερ. Γέννησης: 26/02/1986

Θέση: Επιθετικός

Προηγ. Ομάδες: Δόξα Καινούριου, Απόλλων Σμύρνης (Δ’ Εθνική), Αναγέννηση Σχηματαρίου, Σκουφάς Κομποτίου Άρτας (Δ’ Εθνική) Όμηρος Νεοχωρίου Αιτωλοακαρνανίας (Δ’ Εθνική) Α.Ε. Μεσολογγίου (Δ’ Εθνική), Τηλυκράτης Λευκάδος (Γ’ Εθνική), Άρης Αιτωλικού (Δ’ Εθνική), Φλόγα Παλαιομάνινας, Επισκοπή , Ψηλορείτης, Άρης Ρεθύμνου, Μέλαμπες.

«Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Αστέρα σε αυτά τα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Νιώθω πολύ καλά μετά την 4μηνη διακοπή των πρωταθλημάτων και είμαι έτοιμος να βοηθήσω και να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στο πρόσωπο μου και εύχομαι σε όλα τα παιδιά υγεία πάνω από όλα χωρίς τραυματισμούς».

Κώστας Χρυσαφόπουλος

Ημερ. Γέννησης: 10/06/1997

Θέση: Μέσο-Επιθετικός

Προηγ. Ομάδες: Ακαδημία 2002 Καρπενήσι, Αίολος Καρπενησίου (Δ’ Εθνική), Κ15, Κ17, Κ19 ΠΑΕ Λαμία, Οπούντιος Μαρτίνος, Φωκικός, ΠΑΕ Αιγινιακός (Football League), ΑΕ Νεάπολης (2019-2021).

«Χαίρομαι που εντάχθηκα σε ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι ο Αστέρας Ρεθύμνου και θα κάνω το καλύτερο δυνατό, ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ερχόμενος στον Αστέρα Ρεθύμνου βρήκα εξαιρετικό κλίμα και άπαντες με υποδέχθηκαν με πολύ όμορφο τρόπο. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία».

* Στην πρώτη φώτο διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά οι Σωτήρης Κόκκαλης, Δημήτρης Μανωλακάκης, Βαγγέλης Νταγκουνάκης με τον Τεχνικό Διευθυντή του ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ κ. Σπύρο Σπυριδάκη.

* Στην δεύτερη φώτο διακρίνεται ο Κώστας Χρυσαφόπουλος με τον Γενικό Αρχηγό του ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ κ. Κώστα Μανουσάκη.

????????????????????????????????????

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *