18 Απριλίου 2024

Την Δευτέρα 18/10 στο Ρέθυμνο η προπόνηση Παμπαίδων – Παγκορασίδων του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΠΕ

Ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής κος Νικητάκης Νικήτας και ο Π.Ο.Π κος Γιώργος Μενδρινός, στο πλαίσιο εφαρμογής του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΠΕ για την ΈΣΠΕΚ και την συγκρότηση του κλιμακίου Προεθνικής Ομάδας Παμπαίδων – Παγκορασίδων, καλεί για ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ – ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ κορίτσια γεννηθέντα τα έτη 2008-2009 και αγόρια γεννηθέντα τα έτη 2007-2008 στο Κλ. Ρεθύμνου την Δευτέρα 18/10/2021 και ώρα 19:00-20:30.

Παρακαλούμε όλα τα σωματεία και τους προπονητές για την συνεργασία τους.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ: Οι αθλητές/τριες που θα παρουσιαστούν θα πρέπει να έχουν αθλητική περιβολή και αθλητικά υποδήματα. Επιγονατίδες, Νερό. Αν είναι εν ενεργεία απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Κάρτας Υγείας της αθλήτριας με σφραγίδα Ιατρού ή φωτοτυπία αυτής θεωρημένη από το σωματείο του. Αν δεν υπάρχει Κάρτα Υγείας θα πρέπει να προσκομίσουν μια ιατρική βεβαίωση ότι μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα προπονήσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χωρίς Ιατρική Βεβαίωση (κάρτα Υγείας ή απλή) δεν μπορεί να συμμετέχει στη διαδικασία των κινητικών τέστ και προπονήσεων. Επισημαίνεται ότι όλοι οι αθλητές/ τριες θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν αποτελέσματα από self test.  Παρακαλούνται οι αθλητές/τριες να βρίσκονται 15 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα που ορίζει το πρόγραμμα ώστε να συντονιστεί και να προγραμματιστεί καλύτερα η όλη διαδικασία. Κατά την προσέλευση και καθόλη τη διάρκεια της προπόνησης θα ακολουθηθεί το Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *