16 Σεπτεμβρίου 2024

Την Κυριακή ο «τελικός» για το Ρέθυμνο Futsal

Τον υπέρ πάντων αγώνα δίνει την Κυριακή το Ρέθυμνο Futsal, για την παραμονή της στην Futsal Super League, φιλοξενώντας την Σαλαμίνα στις 15.00 το απόγευμα, σε παιχνίδι για την 12η αγωνιστική. Μετά από ένα και βάλε μήνα, η Ρεθυμνιώτικη ομάδα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, απέναντι στον βασικό της αντίπαλο για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού (την τελευταία θέση). Το παιχνίδι είναι δίχως αύριο για το Ρέθυμνο Futsal αφού με νίκη βάζει δυνατή υποψηφιότητα για παραμονή στην κατηγορία.
Εκτός από το κάλεσμα που κάνει η Ρεθυμνιώτικη ομάδα προς τους φιλάθλους να την στηρίξουν στο Κυριακάτικο παιχνίδι-τελικό, με ανακοίνωση της, ευχαρίστησε τον Γιώργο Τσέλιο, ο οποίος μετά από δυόμισι χρόνια, επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Βόλο. «Η ομάδα μας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Γιώργο Τσέλιο. Τον ευχαριστούμε θερμά για την πολύ σημαντική προσφορά του στην ομάδα, στα 2.5 χρόνια που ήταν μαζί μας, κατακτώντας 1 πρωτάθλημα Β’ Εθνικής, αλλά και μία πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας τον Μάρτιο του 2014. Ευχόμαστε να έχει πάντα υγεία και να έχει πολλές επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ρέθυμνο Futsal.
Παράλληλα, η διοίκηση της Ρεθυμνιώτικης ομάδας καταβάλλει προσπάθειες, ούτως ώστε να εκδώσει τα δελτία των Μερκούρη και Γκεοργκίεφ, για να πάρουν χρόνο συμμετοχής μέχρι τέλος του πρωταθλήματος.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *