18 Απριλίου 2024

Την Κυριακή τα «8α Μαράκεια» στον Φουρφουρά

Τα πάντα είναι έτοιμα για την διοργάνωση των αγώνων στίβου με την επωνυμία «8α Μαράκεια», που διοργανώνονται στο Αμάρι την ερχόμενη Κυριακή 2 Αυγούστου. Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στην μνήμη του Ρεθυμνιώτη καθηγητή Φυσικής Αγωγής Μιχάλη Μαράκη, ο οποίος τόσα πρόσφερε στον Ρεθυμνιώτικο αθλητισμό για πάρα πολλά χρόνια. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν ο Δήμος Αμαρίου, σε συνεργασία με τον Α.Ο. Ψηλορείτη και συνδιοργανωτή τον Ο.Κ.Α. Αρκάδι, η οποία και θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Στάδιο «Μιχαήλ Μαράκης» στο Φουρφουρά.
Αναλυτικά, το κείμενο της προκήρυξης των αγώνων στίβου «8α Μαράκεια» όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο Αμαρίου είναι το ακόλουθο:
«Ο Δήμος Αμαρίου, σε συνεργασία με τον Α.Ο. Ψηλορείτη και συνδιοργανωτή τον Ο.Κ.Α. Αρκάδι, διοργανώνει αγώνες στίβου στις 2 Αυγούστου 2015, στα πλαίσια των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, στη μνήμη του Μιχάλη Μαράκη, στο Δημοτικό Στάδιο «Μιχαήλ Μαράκης» στο Φουρφουρά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ – ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ:
Α. ΩΡΑ 19.00 μ.μ. : Δρόμος 1.500μ. με εκκίνηση το πατρικό σπίτι του Μιχάλη Μαράκη και τερματισμό το Δημοτικό Στάδιο, (Αγοριών και Κοριτσιών, γεννηθέντες/είσες από το 1998 έως και το 2001).
Β. ΩΡΑ 19.05 μ.μ. : Δρόμος 3.500 μέτρων, με εκκίνηση το Τοπικό Διαμέρισμα «Πλατανίων» και τερματισμό το Δημοτικό Στάδιο, (Ανδρών και Γυναικών, γεννηθέντες/είσες μέχρι το 1997).
Γ. ΩΡΑ 19.10 μ.μ.: Μπαλάκι & δρόμος 50 μέτρων εντός Σταδίου, (Αγοριών και Κοριτσιών, γεννηθέντες/είσες από το 2002 έως και το 2007). Μετά το πέρας των αγώνων θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και θα εκφωνηθούν χαιρετισμοί.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ:
Στο τέλος των αγώνων θα απονεμηθούν:
α) Κύπελλο στον πρώτο/η και μετάλλια στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας δρόμου,
β) Αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετάσχοντες αθλητές.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Υποβάλλονται τηλεφωνικώς στο τηλ. 2833340213 και στο κιν. 6974972772, την ημέρα των αγώνων μέχρι τις 18:00 μ.μ. στο γήπεδο, καθώς και για υπογραφή δηλώσεων και παραλαβή αριθμών.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Είναι υποχρεωτική με ατομική ευθύνη συμμετασχόντων. Για τους ανηλίκους με ευθύνη των γονέων τους. Οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *