19 Απριλίου 2024

Την Πέμπτη η κλήρωση για πλέι οφ και πλέι άουτ της Γ’ Εθνικής

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής επικυρώθηκε και τυπικά με την Επιτροπή Διοργανώσεων (υποεπιτροπή Γ’ Εθνικής) της ΕΠΟ να ανακοινώνει πως η κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ θα διενεργηθεί την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στις 11.00 το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ.

Όπως σας έχει ενημερώσει πρώτο το Rethymnosports.gr από τις 4 Φεβρουαρίου (ΕΔΩ) η έναρξη των πλέι οφ και πλέι άουτ θα γίνει στις 23 του μήνα, με την Επισκοπή να συμμετέχει στα πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή και τον Ρεθυμνιακό στα πλέι άουτ για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε πριν από λίγο στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. «Από την Επιτροπή Διοργανώσεων (υποεπιτροπή Γ΄ Εθνικής) ανακοινώνεται ότι η κλήρωση για το πρόγραμμα των αγώνων play-Off και Play-Out του 8ου ομίλου του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, θα διενεργηθεί την Πέμπτη 13.02.2020 και ώρα 11:00, στα γραφεία της Ε.Π.Ο. (αίθουσα Ε.Ε.).

Με βάση την Προκήρυξη της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2019 – 2020, δικαίωμα συμμετοχής στα Play-Off έχουν τα τέσσερα πρώτα Σωματεία της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου που είναι τα εξής: Επισκοπής ΑΟ, Ο Γιούχτας ΑΟ Αρχανών, Ηρόδοτος ΠΑΣΑ και Πανακρωτηριακός ΑΟ.

Επίσης, δικαίωμα συμμετοχής στα Play-Out έχουν τα υπόλοιπα πέντε (05) Σωματεία της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου και είναι τα εξής: Αγίου Νικολάου ΑΟ, ΣΥΝΚΑ ΑΕΕΚ, Ατσαλένιου ΠΟ, Πόρου ΑΟ, Ρεθυμνιακός ΑΟ».

Ας θυμηθούμε τη βαθμολογία που θα μπουν οι 9 ομάδες σε πλέι οφ και πλέι άουτ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ

ΟΜΑΔΑ         Β.

1. Επισκοπή    38

2. Γιούχτας      31

3. Ηρόδοτος    25

4. Πανακρωτηριακός   23

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

ΟΜΑΔΑ         Β.

5. ΑΟΑΝ        18

6. Ατσαλένιος 17

-. ΣΥΝΚΑ       17

8. Πόρος          14

9. Ρεθυμνιακός            13

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *