8 Σεπτεμβρίου 2024

Την Παρασκευή στις 11.00 κληρώνει για ΑΟΝ Αστέρα στο Κύπελλο Ελλάδας

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της 3ης Αυγούστου του Rethymnosports.gr (ΕΔΩ), με την ΕΠΟ σήμερα το απόγευμα να ανακοινώνει επίσημα πως την Παρασκευή 11/8 στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την 1η και 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως σχετικά ανακοίνωσε η ΕΠΟ, στα γραφεία της θα διενεργηθούν οι κληρώσεις για τις δύο πρώτες φάσεις του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα συμμετάσχουν αποκλειστικά Κυπελλούχοι των ΕΠΣ της περασμένης περιόδου, με τον Κυπελλούχο Ρεθύμνου να μαθαίνει τον αντίπαλο του στην 1η (27/08) και το ζευγάρι με το οποίο θα διασταυρωθεί στην 2η φάση (03/09) εφόσον προκριθεί. Τα παιχνίδια τόσο στην 1η όσο και στην 2η Φάση θα είναι νοκ άουτ στις έδρες των ομάδων που θα κληρωθούν πρώτες ανεξαρτήτως αν είναι Γ’ Εθνικής ή τοπικών πρωταθλημάτων.

Η διαδικασία της κλήρωσης θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το site της ΕΠΟ, όπως σημειώνεται στην επίσημη ανακοίνωση της. «Την Παρασκευή 11.08.2023 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή οι κληρώσεις της 1ης & 2ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας περιόδου 2023–2024. Η διαδικασία θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το site της ΕΠΟ, όπου επίσης θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα των κληρώσεων».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *