20 Απριλίου 2024

Την υποψηφιότητα Στουραΐτη στηρίζει ο Ψαρουδάκης

Με γραπτή του επιστολή ο Κωστής Ψαρουδάκης συντάσσεται με τον συνδυασμό «Πρώτα το Βόλλευ» και τον υποψήφιο πρόεδρο Γιάννη Στουραΐτη, ενόψει των επικείμενων αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΕΟΠΕ.

Ο ισχυρός άνδρας του ΟΠΕ Ρεθύμνου, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κρήτης, εκφράζει την συμπαράσταση και στήριξη στο πρόσωπο του κ. Στουραΐτη για τις εκλογές στις 3 ή 4 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση στήριξης στην υποψηφιότητα Στουραΐτη, που εξέδωσε χθες ο Κωστής Ψαρουδάκης, είναι η ακόλουθη: «Παίρνοντας και πάλι τον δύσκολο δρόμο για τις επικείμενες εκλογές της ΕΟΠΕ, αυτό αλώστε έλεγε η συνείδηση μου άλλα και οι υποχρεώσεις που είχαμε λάβει απέναντι στα σωματεία το 2012, άλλα που με ευθύνη άλλων δεν υλοποιήθηκαν.

Συντάσσομαι με τον συνδυασμό «Πρώτα το Βόλλευ» με επικεφαλής τον Γιάννη Στουραΐτη και χαίρομαι που θα είμαι μαζί με συναδέλφους ,που με ανιδιοτέλεια χρόνια τώρα υπηρετούμε τα κοινά του αθλήματος, που έχουν γνώμη – λόγο – ιδέες – προτάσεις και που αγωνιούν και αφιερώνουν το χρόνο τους στις Ομάδες τους, στις Ενώσεις τους, και τα Διοικητικά Συμβούλια που συμμετέχουν και πιστεύουν στο …… «Πρώτα το Βόλλευ»!!!!

Κωστής Γ. Ψαρουδάκης

Πρόεδρος Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου

Πρόεδρος ΕΣΠΕ Κρήτης».

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *