Της «ανατροπής» έγινε στο Πέραμα

Ο Ντέιβιντ Ματαραγκάσι θα συνεχίσει και την νέα σεζόν να αγωνίζεται στην ομάδα της ΑΕ Μυλοποτάμου. Μετά από συνάντηση που είχαν οι δυο πλευρές σήμερα, συμφώνησαν για επέκταση της συνεργασίας τους.
Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό ο Ματαραγκάσι αποχώρισε από την ομάδα του Περάματος χωρίς όμως να έχει πάρει την ελευθέρα του. Με το που έγινε γνωστή αυτή η εξέλιξη ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, δέχθηκε προτάσεις από αρκετές ομάδες, με αποτέλεσμα να συμφωνήσει με τον Ρεθυμνιακό (αν τελικά έμενε ελεύθερος). Ωστόσο στην σημερινή απογευματινή συνάντηση με τους διοικούντες της ΑΕ Μυλοποτάμου, έγινε η «ανατροπή» και ο παίκτης θα παραμείνει στο Πέραμα και φέτο. Η είδηση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει το πρωινό ρεπορτάζ του rethymnosports.gr που έκανε λόγο για πιθανή παραμονή του ποδοσφαιριστή στην ΑΕΜ.

Ανακοίνωση ΑΕ Μυλοποτάμου:
«Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας της, με τον 24χρονο(1991) ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Ματαραγκάσι, που συμφώνησε να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδα μας και την νέα αγωνιστική σεζόν, έχοντας ήδη ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *