8 Σεπτεμβρίου 2024

Της… κούπας έγινε στον Ρεθυμνιακό (photos)

Θεσμός έχουν γίνει πλέον οι βραβεύσεις στον Ρεθυμνιακό, με τον προπονητή Νίκο Καραδάκη να τιμά τους παίκτες του για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Στην καφετέρια του Στέλιου και Αλέξη Δελήμπαση «Delsons» πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, με τις βραβεύσεις, ενώ αρχικά παρουσιάστηκε φωτογραφικό αφιέρωμα από όλη τη χρονιά και στη συνέχεια βίντεο. Ακολούθησε απονομή αναμνηστικών βραβείων σε όλους τους ποδοσφαιριστές όπως και κάποια ιδιαίτερα βραβεία για αυτούς που ξεχώρισαν. Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της χρονιάς πήρε ο Βασίλης Μπαστάκης και για το δεύτερο ο Μιχάλης Κεφάκης. Το βραβείο του πιο συνεπή παίκτη μοιράστηκαν ο Σήφης Σηφακάκης και Κώστας Μανταδάκης. Το βραβείο για τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής πήρε ο Σήφης Σηφακάκης και το βραβείο για τις περισσότερες assist ο Αλέκος Βλαστός. Το βραβείο του πρώτου σκόρερ κατέκτησε ο Νίκος Καραδάκης. Βραβείο πήρε επίσης ο Γιάννης Παρασύρης για την άψογη συνεργασία, ο φυσιοθεραπευτής Χρήστος Λεωνιδάκης και ο μασέρ Θανάσης Βούρδας.

Πολυτιμότερος παίκτης της χρονιάς αναδείχτηκε ο Αλέξης Δελήμπασης και δημοφιλέστερος ύστερα από ψηφοφορία ο Αντώνης Παπαδάκης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *