Τιμωρίες ποδοσφαιριστών Κυπέλλου ΕΠΣΡ

Με απόφαση της ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 30-9-2021, επικύρωσε ομόφωνα τις παρακάτω ποινές:

ΑΓΩΝΕΣ  ΚΥΠΕΛΛΟΥ (1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – Α΄ΦΑΣΗ)

  • Στον ποδ/στή ΚΑΤΣΑΜΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του σωματείου ΑΡΚΑΔΙ ΑΓΓΕΛΙΑΝΩΝ με αριθ. Δελ. 1271950 ΕΠΙΒΑΛΕΙ: Ποινή αποκλεισμού ΜΙΑΣ αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ΕΥΡΩ» για παράβαση του άρθρου 7 παραγ. 2 περιπτ. (η) σε συνδυασμό και με την παραγ. (3) καθώς και με την παραγ. 2 περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα ΕΠΟ 2021.           {αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα (έμμεση κόκκινη) για παράβαση των κανόνων του παιχνιδιού (LAWS of the Game) – ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση της αντίπαλης ομάδας παίζοντας την μπάλα με το χέρι} στον αγώνα ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΡΚΑΔΙ ΑΓΓΕΛΙΑΝΩΝ – ΑΕ ΑΤΣΙΠ-ΠΡΙΝΕ της 25-9-2021.
  • Στον ποδ/στή ΚΟΥΤΣΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του σωματείου ΑΟ ΑΣΗ ΓΩΝΙΑΣ με αριθ. Δελ. 1307419 ΕΠΙΒΑΛΕΙ: Ποινή αποκλεισμού ΜΙΑΣ αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ΕΥΡΩ» για παράβαση του άρθρου 7 παραγ. 2 περιπτ. (α) σε συνδυασμό και με την παραγ. (3) καθώς και με την παραγ. 2 περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα ΕΠΟ 2021. {αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα (έμμεση κόκκινη) για αντιαθλητική συμπεριφορά (επικίνδυνο παιχνίδι)}– στον αγώνα ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΓΣΣΝ ΦΟΙΝΙΚΑΣ-ΑΟ ΑΣΗ ΓΩΝΙΑΣ της 26-9-2021.
  • Στον ποδ/στή ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ ΜΙΧΑΗΛ του σωματείου ΑΟ ΑΣΗ ΓΩΝΙΑΣ με αριθ. Δελ. 1307419 ΕΠΙΒΑΛΕΙ: Ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ΕΥΡΩ» για παράβαση του άρθρου 7 παραγ. 2 περιπτ. (α) σε συνδυασμό και με την παραγ. (3) του ιδίου άρθρου καθώς και με την παραγ. 2 περιπτ. (δ) του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα {Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα (έμμεση κόκκινη) για αντιαθλητική συμπεριφορά (επικίνδυνο παιχνίδι)} – στον αγώνα ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΓΣΣΝ ΦΟΙΝΙΚΑΣ-ΑΟ ΑΣΗ ΓΩΝΙΑΣ της 26-9-2021.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *