φιλική «καμπάνα»!

Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 2-9-2020, αφού έλαβε υπόψη της:
Α) Το από 31/8/2020 έγγραφο της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Ε.Π.Σ.Ρ. μετά της από 29-8-2020 επισυναπτόμενης σ’ αυτό έγγραφης αναφοράς της Διαιτητού κας. ΣΥΡΓΟΥΝΗ Ελένης.
Β) Τα άρθρα 2 και 3 του ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ (ΕΚΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ – ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.
Γ) Άρθρο 10 ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ (ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ) 

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ
Στον ποδ/στή ΨΩΜΑ ΝΙΚΟΛΑΟ του σωματείου ΑΡΚΑΔΙ ΑΓΓΕΛΙΑΝΩΝ με αριθ. Δελ. 563971 Ποινή αποκλεισμού ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) αγωνιστικώνη μερών και χρηματικό πρόστιμο  «40 ΕΥΡΩ»  για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1  περίπτ. (δ) εδάφιο (Ι) του Πειθαρχικού Κώδικα {ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ (ΓΥΝΑΙΚΑ)},

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ: Στα πλαίσια φιλικών αγώνων προπονητικού χαρακτήρα (2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΝΗΜΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΟΣΚΙΝΑ), που διεξήχθη την 29-8-2020 στο Δημοτικό γήπεδο ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ του ΔΗΜΟΥ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ με την έγκριση της Ε.Π.Σ.Ρ.  – στον αγώνα ΑΡΚΑΔΙ ΑΓΓΕΛΙΑΝΩΝ – ΑΟ ΑΣΗ ΓΩΝΙΑΣ και στο 25ο λεπτό ο ανωτέρω ποδ/στής αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξυβριστική συμπεριφορά του λόγω προς την Διαιτητή (ΓΥΝΑΙΚΑ) του αγώνα (την εξύβρισε με ακατονόμαστα λόγια).

3 Σχόλια

  1. Επώνυμος

    Σωστή η τιμωρία αλλά….. Χα χα χα..
    Στο φιλικό Μελιδονίου-Ασή Γωνιάς που γινανε φιλικες αγκαλιές δεν είχε την έγκριση της ΕΠΣΡ ή δεν είχαμε αναφορά του διαιτητή..??
    Αλλά πάλι μπορεί και να μην έγινε τίποτα (χαχαχαχα)
    Ρεθεμνιώτικο Ποδόσφαιρο ή μήπως Καρναβάλι???

    Απάντηση
  2. ΝΙΚΟΣ

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ?
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!
    ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ?
    ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ?
    ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΠΣΡ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΑΛΛΑ ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ!!

    Απάντηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *