Τον 16χρονο Τουρνάκη πήρε ο Ρεθυμνιακός

Ο 16χρονος δεξιός εξτρέμ Μανώλης Τουρνάκης, είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα τις ομάδας του Ρεθυμνιακού. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Αρκαδίου Αγγελιανών, του Αστέρας Περάματος και έχει διετή θητεία στην Κ15 του ΟΦΗ και την σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Ρεθύμνου.

Η ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού:
«Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. στα πλαίσια της φιλοσοφίας του για την αξιοποίηση νεαρών ταλέντων του Ρεθύμνου, δίνοντας τους τις ευκαιρίες για εμπειρίες στα πρωταθλήματα των Εθνικών κατηγοριών, ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή ΜΑΝΩΛΗ ΤΟΥΡΝΑΚΗ. Ο ταλαντούχος δεξιός εξτρέμ έχει γεννηθεί στις 27/6/2003 και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από το τμήματα υποδομής του Αρκαδίου Αγγελιανών. Μετά την παρουσία και την απόκτηση εμπειριών από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Περάματος, την Κ15 του ΟΦΗ και την Σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ρεθύμνου, αποτελεί μέλος της οικογένειας του Ρεθυμνιακού Α.Ο. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία».

Μανώλης Τουρνάκης : «Σπάνια τέτοιες ευκαιρίες σε παιδιά της ηλικίας μου»
Ιδιαίτερα χαρούμενος για την μεταγραφή του στον Ρεθυμνιακό ήταν στις πρώτες του δηλώσεις ο νεαρός ποδοσφαιριστής: «Χαίρομαι που είμαι στον Ρεθυμνιακό. Σπάνια παιδιά της ηλικίας μου έχουν τέτοιες ποδοσφαιρικές ευκαιρίες, από ομάδες αυτής της κατηγορίας. Εύχομαι να τα πάω καλά και θα προσπαθήσω για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Σε αυτό θα με βοηθήσει σημαντικά και το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *