19 Απριλίου 2024

Το «ευχαριστώ» και τα «συγχαρητήρια» της ΕΠΣΡ για τον Τελικό Κυπέλλου

Με ανακοίνωση της ΕΠΣ Ρεθύμνου ευχαρίστησε όλους αυτούς που συνέβαλλαν στην ομαλή διεξαγωγή του 49ου Τελικού Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου Ερμής Ζωνιανών – Αστέρας Περάματος 1-0 στο «Θ. Βαρδινογιάννης», απονέμοντας συγχαρητήρια στον Κυπελλούχο Ερμή Ζωνιανών, στο φιναλίστ αλλά και πρωταθλητή Α’ ΕΠΣΡ Αστέρα Περάματος, όπως και στον πρωταθλητή Β’ ΕΠΣΡ ΑΟ Μελάμπων.

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ρεθύμνου αναφέρει:

«Μετά το πέρας της διεξαγωγής του ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ  οδεύουμε προς την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής σεζόν 2021-2022, η οποία ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και επίπονη για όλους μας.

Όσα συνέβησαν αποτελούν ένα καλό μάθημα για όλους μας και είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ με ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ την ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ να κάνουμε τις ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ώστε να αλλάξουμε το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ.

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και μόνο έτσι θα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε όλοι μας. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και το ΔΣ της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν άμεσα σε ενέργειες που θα συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση, με την ενεργή συμμετοχή φυσικά των ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ και των ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ που τα υπηρετούν και σε συνεργασία με όλους τους φορείς αλλά και τις τοπικές αρχές.

Η εικόνα στην τελετή λήξης του ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ και που ΘΕΛΟΥΜΕ για το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ, με ΝΙΚΗΤΕΣ και ΧΑΜΕΝΟΥΣ μετά από ένα ΔΥΝΑΤΟ ΑΓΩΝΑ 90’, να είναι ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ και να ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.

ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΕΠΕΙ να μας ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ σε αυτή την προσπάθεια να αλλάξουμε τη ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ και την ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ από όλους μας.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Μετά το πέρας του ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και το Δ.Σ. της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν:

1) Την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ που για ακόμη μία φορά ήταν ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΑΡΩΓΟΣ στην προσπάθεια μας, έχοντας ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ την ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ στο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

2) Τις ΔΥΟ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΟΜΑΔΕΣ ΑΟ ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ για την συμμόρφωση τους, την εν γένει στάση και συμπεριφορά τους συμβάλλοντας στην ομαλή διεξαγωγή του ΤΕΛΙΚΟΥ.

3) Την ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ για την άψογη συνεργασία για την ομαλή διεξαγωγή ενός δύσκολου βάσει συνθηκών και τεταμένου κλίματος αγώνα.

4) Τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ. ΚΟΚΚΙΝΟ Δημήτριο και τους συνεργάτες του, για την δική τους συμβολή στην εκτόνωση της κατάστασης και διεξαγωγής ενός ομαλού ΤΕΛΙΚΟΥ.

5) Την ΠΑΕ και τον ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ και ιδιαίτερα τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ κ. ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ Μιχαήλ, για την παραχώρηση του Δ.Γ. «Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ» και για όλες τις διευκολύνσεις που παρείχαν για την άρτια διεξαγωγή του ΤΕΛΙΚΟΥ.

6) Τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ μετάδοσης μέσω Live Streaming του ΤΕΛΙΚΟΥ, «DELSON’S» & «QUEEN’S», δίνοντας την ευκαιρία σε όλο το φίλαθλο κοινό του Ρεθύμνου και όχι μόνο να παρακολουθήσει αυτό τον αγώνα.

7) Την «ΚΕΝΤΗΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ» και τον κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ Νικόλαο για την έμπρακτη στήριξη του στον ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ.

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Κλείνοντας, ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και το ΔΣ της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ συγχαίρουν τον ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ ΕΡΜΗ ΖΩΝΙΑΝΩΝ για την κατάκτηση του ΚΥΠΕΛΛΟΥ.

Επίσης συγχαίρουμε τον ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ για την συμμετοχή του στον ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, μα και για την ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2021-2022 και του ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ για την ΑΝΟΔΟ στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ που ξεκινούν την ΚΥΡΙΑΚΗ και η νέα σεζόν να τον βρει σε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Επίσης ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ τον ΑΟ ΜΕΛΑΜΠΩΝ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2021-2022 και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην επιστροφή του στην Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2022-23 μετά από αρκετά χρόνια.

 

ΥΓ.: Θα θέλαμε να ζητήσουμε ειλικρινά ΣΥΓΓΝΩΜΗ από το φίλαθλο κόσμο του ΡΕΘΥΜΝΟΥ που στερήθηκε της δυνατότητας παρουσίας στο γήπεδο, αλλά οι συνθήκες δυστυχώς, δεν το επέτρεπαν.

Επίσης ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ στα σωματεία-μέλη μας ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ) & ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ για την μετάθεση της βράβευσης τους, η οποία θα γίνει όπως ΠΡΕΠΕΙ και ΑΡΜΟΖΕΙ στο ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟΥΣ.

Τέλος, ζητάμε την ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ από τον ΠΡΟΕΔΡΟ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ-ΜΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ κ. ΔΡΟΥΔΑΚΗ Γεώργιο για την αλλαγή έδρας του τελικού, η οποία ήταν επιβεβλημένη και τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όλα αυτά που έκανε ακόμη και μετά την «μετακόμιση» του τελικού στο ΔΓ Επισκοπής «Θ.Ι. Βαρδινογιάννης».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *